Libnet.ro
UNICEF

20:00

Astra Giurgiu va intalni Petrolul Ploiesti in semifinalele Cupei Romaniei

Adevărul Adevărul,
Astra Giurgiu va intalni Petrolul Ploiesti in semifinalele Cupei Romaniei

Echipa de fotbal Astra Giurgiu va intalni in dubla mansa formatia Petrolul Ploiesti in semifinalele Cupei Romaniei. Este pentru a patra oara in istorie cand Astra evolueaza in penultimul act al competitiei. continuă pe Adevărul

Semifinalele Cupei Romaniei: Petrolul - Astra si Steaua - Dinamo

Detinatoarea trofeului, Petrolul Ploiesti, va juca impotriva echipei Astra Giurgiu, in semifinalele Cupei Romaniei-Timisoreana, in timp ce Steaua va intalni Dinamo, conform tragerii la sorti de marti, de la.

CSM Targoviste, a treia echipa calificata in semifinalele Cupei Romaniei la baschet feminin

Echipa de baschet feminin CSM Targoviste s-a calificat, duminica, in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a eliminat formatia Olimpia Brasov.

Steaua si Dinamo se vor intalni in semifinalele Cupei Romaniei

Marele derby al fotbalului romanesc, meciul Steaua - Dinamo, este capul de afis al semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. in celalta confruntare din penultimul act al competitiei, detinatoarea trofeului,.

Steaua - Dinamo in semifinalele Cupei Romaniei

Astazi de la ora 15:30 a avut loc tragerea la sorti a semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal. In urne au intrat Steaua, Dinamo, Petrolul si Astra, cele mai bune patru echipe din fotbalul romanesc in acest moment.

Reprimenirea lotului echipei Petrolul Ploiesti. Dupa Adrian Mutu, vine si Ianis Zicu

Petrolul Ploiesti este aproape de inca un transfer, astfel incat vrea sa-si asigure serviciile lui Ianis Zicu, fotbalist care a jucat ultima data in Coreea de Sud, la Gangwon FC.

Marti are loc tragerea la sorti pentru semifinalele din Cupa Romaniei

Marti este programata tragerea la sorti pentru semifinalistele din Cupa Romaniei, in lupta ramanand Steaua, Dinamo, Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu. Evenimentul va fi disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro, incepand cu ora 15.

Zicu vine la Ploiesti

Ianis Zicu va fi anuntat cel mai probabil miercuri ca noul jucator al lui Petrolul Ploiesti.

Clubul Petrolul Ploiesti dezminte transferul lui Hamza Younes

Dan Capra, patronul clubului Petrolul, a dezmintit luni informatiile aparute in presa nationala privind un eventual divort intre grupare si atacantul Hamza Younes.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2357 seconds )