Libnet.ro
UNICEF

23:00

Astra ii da lovitura lui Gigi Becali! Ce jucator i-a furat de la Steaua

România Liberă România Liberă,
Astra ii da lovitura lui Gigi Becali! Ce jucator i-a furat de la Steaua

Steaua a pierdut batalia cu Astra Giurgiu pentru serviciile mijlocasului portughez Filipe Teixeira, care, dupa ce a fost foarte aproape de a semna cu echipa lui Becali, a ales sa continuie la echipa de la Dunare. continuă pe România Liberă

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Gigi Becali a dat lovitura si la BAC

Gigi Becali, a primit, marti, o veste buna. Alexandra, fiica sa mijlocie, a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat 2015, avand o medie generala de aproape 9,43, scrie.

Gigi Becali, cearta cu un interlop la poarta palatului sau (VIDEO)

Gigi Becali nu poate sta departe de scandaluri. Desi a promis dupa iesirea din puscarie ca va incerca sa fie mai linistit, Becali a fost surprins de paparazzi in timp ce se certa cu un interlop, chiar la poarta.

Gigi Becali, tare mandru de fiicele lui: Nu vor avea nevoie sa munceasca undeva

Gigi Becali este tare mandru de fiicele lui, mai ales ca Alexandra a reusit sa obtina la examentul de Bacalaureat nota 9,43. Finantatorul recunoaste ca nu s-a ocupat deloc de scoala fiicelor sale, insa sotia.

Cum isi apara Gigi Becali lucrarile stiintifice

Gigi Becali isi apara cartile care l-au scos conditionat din inchisoare. Latifundiarul din Pipera sustine ca doar Parlamentul ii poate anula lucrarile stiintifice. Asta dupa ce a fost acuzat ca a plagiat.

Gigi Becali, declaratii soc despre Bacalaureat si despre viitorul fiicei sale

Gheorghe Becali este un tata fericit de cand a primit vestea cea mare. Fiica lui, Alexandra a promovat examenul de Bacalaureat cu o medie foarte mare: 9. Daca fetele mele nu ar lua note mari, atunci cine ar trebui.

Rezultate Bacalaureat 2015. Fata lui Gigi Becali stie istorie de nota 10

Alexandra, fata lui George Becali, a obtinut o medie de 9,43 la examenul de Bacalaureat 2015. Mai exact, fata mijlocie a latifundiarului a luat nota 9,15 la Limba si Literatura Romana, 10 la Istorie si 9,15 la Geografie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )