Libnet.ro
UNICEF

23:00

Gigi Becali, declaratii soc despre Bacalaureat si despre viitorul fiicei sale

Antena3 Antena3,
Gigi Becali, declaratii soc despre Bacalaureat si despre viitorul fiicei sale

Gheorghe Becali este un tata fericit de cand a primit vestea cea mare. Fiica lui, Alexandra a promovat examenul de Bacalaureat cu o medie foarte mare: 9. Daca fetele mele nu ar lua note mari, atunci cine ar trebui. continuă pe Antena3

REZULTATE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. Gigi Becali a dat lovitura si la BAC

Gigi Becali, a primit, marti, o veste buna. Alexandra, fiica sa mijlocie, a reusit sa promoveze examenul de Bacalaureat 2015, avand o medie generala de aproape 9,43, scrie.

Gigi Becali, tare mandru de fiicele lui: Nu vor avea nevoie sa munceasca undeva

Gigi Becali este tare mandru de fiicele lui, mai ales ca Alexandra a reusit sa obtina la examentul de Bacalaureat nota 9,43. Finantatorul recunoaste ca nu s-a ocupat deloc de scoala fiicelor sale, insa sotia.

Gigi Becali, cearta cu un interlop la poarta palatului sau (VIDEO)

Gigi Becali nu poate sta departe de scandaluri. Desi a promis dupa iesirea din puscarie ca va incerca sa fie mai linistit, Becali a fost surprins de paparazzi in timp ce se certa cu un interlop, chiar la poarta.

Cum isi apara Gigi Becali lucrarile stiintifice

Gigi Becali isi apara cartile care l-au scos conditionat din inchisoare. Latifundiarul din Pipera sustine ca doar Parlamentul ii poate anula lucrarile stiintifice. Asta dupa ce a fost acuzat ca a plagiat.

Rezultate Bacalaureat 2015. Fata lui Gigi Becali stie istorie de nota 10

Alexandra, fata lui George Becali, a obtinut o medie de 9,43 la examenul de Bacalaureat 2015. Mai exact, fata mijlocie a latifundiarului a luat nota 9,15 la Limba si Literatura Romana, 10 la Istorie si 9,15 la Geografie.

Astra ii da lovitura lui Gigi Becali! Ce jucator i-a furat de la Steaua

Steaua a pierdut batalia cu Astra Giurgiu pentru serviciile mijlocasului portughez Filipe Teixeira, care, dupa ce a fost foarte aproape de a semna cu echipa lui Becali, a ales sa continuie la echipa de la Dunare.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )