Libnet.ro
UNICEF

14:01

Astronomii au descoperit cea mai mare gaura neagra cunoscuta pana acum

Hotnews Hotnews,
 Astronomii au descoperit cea mai mare gaura neagra cunoscuta pana acum

Astronomii au folosit Observatorul cu raze X Chandra al NASA si o serie de alte telescoape pentru a descoperi una dintre cele mai puternice gauri negre cunoscute pana acum. Obiectul cosmic descoperit a creat structuri enorme in gazul fierbinte care il inconjoara si a impiedicat formarea a mii de miliarde de stele, scrie Agentie Spatiala Americana. Gaura neagra se afla intr-un roi de galaxii numit RX J1532. 9 + 3021 pe scurt RX J1532), situat la circa 3,9 miliarde de ani lumina distanta de Pamant. continuă pe Hotnews

Presedintele bulgar cere deschiderea completa a arhivelor comuniste: Absenta unei analize profunde a totalitarismului, cea mai mare slabiciune a tranzitiei

Presedintele bulgar Rosen Plevneliev a cerut, sambata, deschiderea completa a arhivelor serviciilor secrete comuniste, dupa aproape 25 de ani de la inlaturarea de la putere a regimului, care a avut loc la 10 noiembrie 1989. Plevneliev, un conservator, a afirmat ca absenta unei analize aprofundate a totalitarismului reprezinta drept cea mai mare slabiciune a tranzitiei postcomuniste.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a repartizat celor 6 primarii de sector din Capitala cotele defalcate din impozitul pe venit. Primaria lui Marian Vanghelie a primit cea mai mare suma

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a repartizat joi celor 6 primarii de sector din Capitala cotele defalcate din impozitul pe venit. Sectorul 5 a primit cei mai multi bani, respectiv 20 de milioane lei, iar sectorul 2 cei mai putini bani, 6 milioane lei.

Cea mai mare descoperire din domeniul energiei neconventionale poate schimba lumea

Putem fi contemporani unui eveniment care poate schimba din temelii societatea umana, un moment la fel de revolutionar ca si cel al descoperirii motorului cu aburi, in 1712.

VIDEO Rockul timisorean la inaltime in 2013. Rezident EX este cea mai buna trupa din Romania. Negura Bunget cea mai buna trupa black metal din lume

Bantenii de la Rezident EX au castigat Maximum Rock Awards 2013. Trupa din Timisoara a fost votata cea mai buna trupa rock din Romania, la distanta mare de Mercedes Band.

VIDEO Rockul timisorean, la inaltime in 2013. Rezident EX este cea mai buna trupa din Romania. Negura Bunget, cea mai buna trupa black metal din lume

Bantenii de la Rezident EX au castigat Maximum Rock Awards 2013. Trupa din Timisoara a fost votata cea mai buna trupa rock din Romania, la distanta mare de Mercedes Band.

JO Soci 2014. Cinci zile pana la cea mai grandioasa olimpiada de iarna din istorie.

Jocurile Olimpice de la Soci se anunta a fi cea mai grandioasa editie din istoria competitiei, rusii construind totul, in parcul olimpic, la dimensiuni uriase. Doar cinci zile ne mai despart de ceremonia de deschidere, iar delegatia Romaniei a luat deja drumul Rusiei. Cu toate ca sporturile de iarna sunt neglijate complet in Romania, un exemplu fiind cel al patinatorului Zoltan Kelemen, sustinut financiar de Elvetia, lotul Romaniei are 24 de sportivi, aproape la fel ca la editia precedenta, de .

E frig de-ngheata pietrele, la propriu. Minus 24 de grade la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura inregistrata anul acesta

E frig de-ngheata pietrele, la propriu, in centrul tarii. Mercurul din termometre a coborat in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la aproape -24 de grade. A fost cea mai scazuta temperatura.

Minus 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc, cea mai scazuta temperatura din acest sezon

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in aceasta dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor.

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna: - 23,6 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost - 23,6 grade Celsius.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )