Libnet.ro
UNICEF

14:00

ATAC cu arbaleta in Canada: Trei persoane au murit si doua sunt grav ranite

B1 B1,
ATAC cu arbaleta in Canada: Trei persoane au murit si doua sunt grav ranite

Un atac cu arbaleta a avut loc in Canada, joi, trei persoane fiind ucise. Politia a retinut o persoana, in urma atacului cu arbaleta din estul orasului canadian Toronto, informeaza. continuă pe B1

O persoana a fost retinuta la Toronto, in urma unui atac cu arbaleta soldat cu trei morti

Trei persoane au fost ucise joi, la Toronto, intr-un atac cu o arbaleta, intr-o zona rezidentiala de pe strada Scarborough, iar o persoana a fost arestata, a anuntat politia din oras, scrie presa canadiana.

O femeie a atacat cu cutitul trei persoane, la Bruxelles. Doi raniti sunt in stare grava

O femeie a ranit prin injunghiere trei persoane, luni dupa-amiaza, intr-o statie de autobuz situata la periferia orasului belgian Bruxelles.

Accident grav pe E 574, intre Jitaru si Valea Mare. Trei persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Un grav accident rutier s-a petrecut in aceasta dimineata, pe fondul carosabilului umed, pe drumul european E 574, intre localitatile Jitaru si Valea Mare din judetul Olt, trei persoane fiind transportate la UPU Slatina.

Accident rutier intre Pitesti si Campulung. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 73, in localitatea argeseana Mihaesi.

Australia: Un cetatean francez a injunghiat mortal o tanara britanica si a ranit alte trei persoane. Agresorul a strigat Allah Akbar in timpul atacului

O tanara din Marea Britanie a fost injunghiata mortal, iar alte doua persoane au fost ranite de un francez care a strigat Allah Akbar dupa ce a comis agresiunile, informeaza.

Accident cumplit in judetul Arges: O persoana a murit, iar 2 doua sunt ranite dupa ce o masina a patruns pe contrasens (VIDEO)

Accident teribil in Arges unde o persoana a murit, iar alte doua au fost ranite. 3 masini au fost implicate iar politisti au oprit circulatia pe soseaua dintre Pitesti si Campulung Muscel. Impactul violent.

Angajatii Rompetrol doneaza sange pentru cele trei persoane ranite in incendiul de la rafinaria Petromidia

Angajatii KMG International din toata tara, companie care detine Rompetrol, vor dona sange pentru cei trei barbati raniti, luni seara, in incendiul de la rafinaria Petromidia.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )