Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atac cu arma alba in Minnesota. Agresorul ucis, opt raniti. Atacul a fost revendicat de ISIS

România Liberă România Liberă,
Atac cu arma alba in Minnesota. Agresorul ucis, opt raniti. Atacul a fost revendicat de ISIS

Gruparea Stat Islamic a revendicat, duminica, atacul cu arma alba comis intr-un centru comercial din Minnesota. Opt persoane au fost ranite sambata seara. Atacatorul a fost ulterior ucis. continuă pe România Liberă

Atac cu arma alba in Minnesota, atacatorul ucis, opt raniti

Opt persoane au fost ranite sambata seara cu arma alba intr-un centru comercial din statul american Minnesota nord) de un atacator care a fost ulterior ucis, a anuntat politia, citata de AFP.

Atac intr-un centru comercial din SUA. Autorul a strigat Allah in timpul atacului

Opt persoane au fost ranite sambata seara cu arma alba intr-un centru comercial din statul american Minnesota de un atacator care a fost ulterior ucis, a anuntat politia, citata de AFP. Mai multi.

Cel putin opt persoane, ranite dupa un atac cu cutitul intr-un mall din Minnesota. Agresorul, impuscat mortal de un politist aflat in timpul liber

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin opt persoane au fost ranite duminica dimineata de un atacator inarmat cu un cutit. Incidentul a avut loc intr-un centru comercial din localitatea St. Cloud, situata la 110 kilometri distanta de metropola Minneapolis din statul Minneasota, iar atacatorul a fost ucis de catre un politist, informeaza BBC, preluat de News. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )