Libnet.ro
UNICEF

12:00

Atac intr-un centru comercial din SUA. Autorul a strigat Allah in timpul atacului

Antena3 Antena3,
Atac intr-un centru comercial din SUA. Autorul a strigat Allah in timpul atacului

Opt persoane au fost ranite sambata seara cu arma alba intr-un centru comercial din statul american Minnesota de un atacator care a fost ulterior ucis, a anuntat politia, citata de AFP. Mai multi. continuă pe Antena3

ParkLake, de la cel mai asteptat mall la cel mai criticat centru comercial din Romania

ParkLake, cel mai mare si mai asteptat centru comercial pe piata din Romania in 2016 si-a deschis portile pe 1 septembrie, iar asteptarile clientilor au fost cu atat mai mari cu cat dezvoltatorii proiectului au promis sa aduca multe noutati in peisajul autohton al mall-urilor din Romania.

Atac cu arma alba in Minnesota. Agresorul ucis, opt raniti. Atacul a fost revendicat de ISIS

Gruparea Stat Islamic a revendicat, duminica, atacul cu arma alba comis intr-un centru comercial din Minnesota. Opt persoane au fost ranite sambata seara. Atacatorul a fost ulterior ucis.

Atac cu arma alba in Minnesota, atacatorul ucis, opt raniti

Opt persoane au fost ranite sambata seara cu arma alba intr-un centru comercial din statul american Minnesota nord) de un atacator care a fost ulterior ucis, a anuntat politia, citata de AFP.

Cel putin opt persoane, ranite dupa un atac cu cutitul intr-un mall din Minnesota. Agresorul, impuscat mortal de un politist aflat in timpul liber

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin opt persoane au fost ranite duminica dimineata de un atacator inarmat cu un cutit. Incidentul a avut loc intr-un centru comercial din localitatea St. Cloud, situata la 110 kilometri distanta de metropola Minneapolis din statul Minneasota, iar atacatorul a fost ucis de catre un politist, informeaza BBC, preluat de News. ro.

Opt oameni, injunghiati intr-un mall din Minnesota. Atacul a fost revendicat de ISIS (VIDEO)

Un barbat a injunghiat opt oameni intr-un centru comercial din Minnesota, Statele Unite, atacul fiind revendicat de Statul Islamic. Gruparea a transmis ca individul este unul dintre soldatii.

Donald Trump, episod jenant intr-o biserica din SUA. Cum a reactionat cand un pastor i-a intrerupt discursul VIDEO

Donald Trump a fost intrerupt de un pastor, intr-o biserica metodista, dupa ce discursul sau incepuse sa devina un atac la adresa contracandidatei Hillary Clinton, scrie CNN. Pastorul Faith.

Gimnaste din SUA, abuzate sexual de medicul lotului sportiv

Doua gimnaste din Statele Uniteau declarat ca au fost abuzate sexual de unul din doctorii lotului american de gimnastica, potrivit Revistablogurilor. ro. Sportivele au povestit ca molestarea avea loc.

Ramasitele multor soldati romani disparuti in al Doilea Razboi Mondial au fost gasite intr-o groapa comuna din Rusia. Ministrul de Externe Comanescu, diplomat in Romania comunista, n-a catadicsit sa ne anunte

Din vointa regimului bolsevic instaurat dupa 1944, razboiul impotriva URSS nu a existat, a fost sters din istoria Republicii Populare Romine, si prin urmare nici mortii si disparutii lor nu.

Resturi umane a mii de prizonieri, inclusiv romani, gasite intr-o groapa comuna din Rusia

Resturi umane ale unor prizonieri romani, unguri, italieni si germani au fost gasite intr-o groapa comuna descoperita in Rusia, in care ar putea fi 15. 000 de cadavre ingropate in anul 1943, in timpul celui de-al II-lea Razboi Mondial, anunta o asociatie italiana, conform Il Fatto Quotidiano, citat de Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )