Libnet.ro
UNICEF

14:30

Opt oameni, injunghiati intr-un mall din Minnesota. Atacul a fost revendicat de ISIS (VIDEO)

B1 B1,
Opt oameni, injunghiati intr-un mall din Minnesota. Atacul a fost revendicat de ISIS (VIDEO)

Un barbat a injunghiat opt oameni intr-un centru comercial din Minnesota, Statele Unite, atacul fiind revendicat de Statul Islamic. Gruparea a transmis ca individul este unul dintre soldatii. continuă pe B1

Cel putin opt persoane, ranite dupa un atac cu cutitul intr-un mall din Minnesota. Agresorul, impuscat mortal de un politist aflat in timpul liber

Autoritatile americane au anuntat ca cel putin opt persoane au fost ranite duminica dimineata de un atacator inarmat cu un cutit. Incidentul a avut loc intr-un centru comercial din localitatea St. Cloud, situata la 110 kilometri distanta de metropola Minneapolis din statul Minneasota, iar atacatorul a fost ucis de catre un politist, informeaza BBC, preluat de News. ro.

Scene de o violenta extrema intr-un club din Timisoara. 12 indivizi au impartit pumni si palme in toata incaperea (VIDEO)

Bataie ca in filme intr-un club din Timisoara! 12 indivizi au fost implicati intr-un scandal care a pus pe jar fortele de ordine. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vad.

Voi cu Voicu. Panica intr-un sat din Romania, din cauza unei fete posedate de diavol

Situatie bizara inlocalitatea Danesti, din judetul Gorj. O tanara eleva in varsta de 16 ani traieste o adevarata drama dupa ce ar fi posedata de demoni. Totul s-a.

Donald Trump, episod jenant intr-o biserica din SUA. Cum a reactionat cand un pastor i-a intrerupt discursul VIDEO

Donald Trump a fost intrerupt de un pastor, intr-o biserica metodista, dupa ce discursul sau incepuse sa devina un atac la adresa contracandidatei Hillary Clinton, scrie CNN. Pastorul Faith.

Caz revoltator intr-un spital din Sovata. Au asteptat doua ore o ambulanta

Un cetatean american si fiul sau, care avea o plaga la picior, au asteptat salvarea timp de doua ore, la Spitalul din Sovata, dupa care au decis sa plece in Targu Mures cu masina.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2512 seconds )