Libnet.ro
UNICEF

16:30

Atac armat intr-o clinica din SUA. O persoana a murit si alte patru au fost grav ranite

B1 B1,
Atac armat intr-o clinica din SUA. O persoana a murit si alte patru au fost grav ranite

S-a declansat groaza seara trecuta intr-o clinica din SUA. Un barbat a deschis focul de arma in unitatea medicala din statul Minnesota. O persoana si-a pierdut viata si alte patru au fost ranite. continuă pe B1

Atac armat intr-o clinica din SUA. Un barbat nemultumit de ingrijirile primite a deschis focul si a detonat explozivi

Un atacator a deschis focul si ar fi detonat explozivi intr-o clinica din Buffalo, in Minnesota, din cauza ca ar fi fost nemultumit de ingrijirile primite, omorand o persoana si ranind alte patru, inainte sa fie arestat, potrivit autoritatilor din acest stat din nordul Statelor Unite si presei, relateaza AFP.

Atac armat in SUA, intr-o clinica medicala din statul Minnesota

Un atacator a deschis focul marti intr-o clinica din statul american Minnesota, ranind mai multe persoane, iar unitatea medicala a fost de asemenea tinta unui dispozitiv exploziv.

VIDEO Incident armat intr-un centru medical din SUA: Mai multe persoane au fost ranite O persoana a fost retinuta

Mai multe persoane au fost ranite dupa un incident armat care a avut loc intr-o clinica din Buffalo, Minnesota, iar o persoana se afla deja in custodia politiei, relateaza USA Today.

Edith Piaf a Romaniei, intalnire surpriza cu Nicole Kidman. Ce a spus despre marea actrita din SUA (Exclusiv)

Edith Piaf a Romaniei a avut parte de o intalnire surpriza cu Nicole Kidman. Ce a declarat celebra interpreta de muzica populara despre marea actrita din Statele Unite ale Americii. Artista cu voce de aur a vorbit, in exclusivitate, pentru impact. ro despre perioada in care a jucat un rol de figuratie in celebra pelicula Cold .

SUA: Atac armat intr-o clinica din statul american Minnesota. Mai multe persoane, ranite

Mai multe persoane au fost ranite intr-o impuscare la o clinica medicala din Minnesota, iar explozibili au fost gasiti la fata locului, au spus autoritatile. Un incident de tragere activa a avut loc .

Atac armat intr-un centru medical din SUA. Cel putin cinci victime

Cel putin cinci persoane au fost ranite, trei fiind in stare grava, in urma unui incident armat produs marti in incinta unui centru medical din statul american Minnesota.

Amazon a comandat sute de camioane care fuctioneaza cu gaze naturale lichefiate, pentru activitatile din SUA

Amazon. com a comandat sute de camioane care functioneaza cu gaze naturale lichefiate, testand modalitati prin care sa scoata din flota sa americana camioanele de tonaj greu poluatoare, transmite Reuters si News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )