Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atac armat intr-un club din Brazilia: Cel putin 14 morti (VIDEO)

B1 B1,
Atac armat intr-un club din Brazilia: Cel putin 14 morti (VIDEO)

Cel putin 14 pesoane au fost ucise intr-un atac armat comis in noaptea de vineri spre sambata intr-un club din orasul brazilian Fortaleza, informeaza The Independent. Putem. continuă pe B1

Atac armat intr-un club din Brazilia: Cel putin 18 morti (VIDEO)

Cel putin 18pesoane au fost ucise intr-un atac armat comis in noaptea de vineri spre sambata intr-un club din orasul brazilian Fortaleza, informeaza The.

Un elicopter SUA a atacat DIN GRESEALA un convoi militar din Irak: Cel putin opt morti

Un avion de vanatoarea al SUA a atacat din greseala un convoi militar din Irak, cel putin opt persoane fiind ucise, iar alte 20, ranite, in urma atacului, informeaza France24. Printre raniti se.

VIDEO Atac armat la un club de noapte din Brazilia: cel putin 18 persoane au murit

Cel putin 18 persoane au murit, sambata, in urma unui atac armat la un club de noapte din Fortaleza, in Brazilia. in atac au fost ranite 16 persoane.

VIDEO Brazilia: Atac armat intr-o discoteca din Fortaleza: cel putin 14 morti

Un atac armat a fost comis in timpul unei petreceri ce avea loc intr-un popular club din Fortaleza, oras din nord-estul Braziliei, in noaptea de vineri spre sambata, cel putin 14 persoane fiind ucise, au anuntat autoritatile locale, citate de AFP.

Atac armat intr-un club de noapte. Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 persoane au murit, dupa ce persoane inarmate au deschis focul intr-un club de noapte din Fortaleza, Brazilia. Alte sase persoane, printre care si copii, au fost ranite. Potrivit.

Un nou atac sinucigas cu bomba a ucis cel putin trei persoane si a ranit peste 79 de oameni

Cel putin trei persoane au murit si peste 79 de persoane au fost ranite in urma unui atac sinucigas cu bomba care a avut loc in centrul capitalei din Afganistan, Kabul. Incidentul a avut loc.

Atac armat in Amsterdam: o persoana a murit si cel putin doua sunt ranite/ Politia: Cel mai probabil este vorba despre o rafuiala intre bande

Un adolescent a murit si cel putin doua persoane sunt ranite,dupa ce mai multi barbati au deschis focul intr-un loc de joaca pentru copii din Amsterdam, noteazaexpress. co. uk.

Atac armat in Amsterdam: Mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca(VIDEO)

Un adolescent a fost impuscat mortal si cel putin doua persoane au fost ranite dupa ce mai multi barbati cu cagule au deschis focul intr-un loc de joaca situat in centrul orasului Amsterdam,.

Atac armat in Amsterdam. Sunt mai multe victime

Cel putin un om a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un schimb de focuri care a avut loc in zona centrala a orasului Amsterdam. Politia olandeza a confirmat ca exista multiple.

Atac armat in Amsterdam. Sunt mai multe victime - VIDEO

Cel putin un om a murit, iar alti doi au fost raniti intr-un schimb de focuri care a avut loc in zona centrala a orasului Amsterdam. Politia olandeza a confirmat ca exista multiple.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )