Libnet.ro
UNICEF

16:30

Atac asupra unei biserici din Cairo: trei morti si 12 raniti

Adevărul Adevărul,
Atac asupra unei biserici din Cairo: trei morti si 12 raniti

Trei persoane au fost ucise, intre care o fetita in varsta de opt ani, iar alte 12 au fost ranite de o persoana necunoscuta, duminica seara, la Cairo, in timp ce tocmai ieseau dintr-o biserica, au anuntat autoritatile egiptene, citate de AFP. continuă pe Adevărul

Atentat in fata unei biserici din Cairo: trei morti si 12 raniti

Trei persoane au fost ucise, printre care o fetita in varsta de 8 ani, iar alte 12 au fost ranite de o persoana necunoscuta, duminica seara, in timp ce ieseau dintr-o biserica din Cairo. Doi barbati.

Atentat impotriva crestinilor din Cairo: Trei oameni au murit, iar 12 sunt raniti.

Trei persoane au fost omorate, iar alte 12 au fost ranite de o persoana necunoscuta, duminica seara, la Cairo, cand ieseau dintr-o biserica crestina, transmite AFP, conform Mediafax. Victimele asistasera la o casatorie din cartierul Al-Warak, din nordul capitalei egiptene. Doi barbati au venit pe motocicleta si unul dintre ei a deschis focul, a anuntat Ministerul egiptean de Interne. Victimele sunt o fetita de opt ani, un barbat si o femeie, a spus un oficial din cadrul Ministerului .

Remus Pricopie, ministrul Educatiei: Se fac presiuni asupra conducerii scolii din Pungesti sa se intrerupa orele si sa se mearga la protest

Remus Pricopie, ministrul Educatiei, a declarat ca are informatii potrivit carora la Pungesti exista diferite persoane care se legitimeaza ca reprezentand anumite organizatii nonguvernamentale. ) Se fac presiuni asupra conducerii scolii din Pungesti sa se intrerupa orele si sa se mearga la protest, transmite Agerpres.

Germania: Traficul feroviar a fost usor perturbat, dupa descoperirea unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Traficul feroviar din regiunea Frankfurt a fost usor perturbat, sambata dimineata, dupa descoperirea unei bombe din al Doilea Razboi Mondial, potrivit politiei locale, citate de AFP. Linia feroviara din.

O bomba a explodat in curtea unei moschei din Caucazul rusesc: Doua persoane au murit

Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce o bomba a explodat in curtea unei moschei din Kabardino-Balkaria, republica instabila din Caucazul rusesc,, potivit fortelor de ordine din zona, citate de AFP.

Atac armat la iesirea dintr-o biserica in Cairo: Trei persoane au murit, iar altele 12 au fost ranite

Trei oameni au murit, iar alti 12 au fost raniti intr-un atac armat la Cairo, in Egipt. in timp ce ieseau dintr-o biserica, dupa ce luasera parte la o cununie religioasa, oamenii au fost impuscati.

Traficul feroviar din jurul Frankfurtului, perturbat din cauza unei bombe din al Doilea Razboi Mondial

Traficul feroviar in jurul regiunii Frankfurt centru) a fost perturbat usor, in aceasta dimineata, dupa descoperirea unei bombe din al Doilea Razboi Mondial, potrivit politiei si cailor ferate germane, transmite AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2249 seconds )