Libnet.ro
UNICEF

05:00

Atac cu bomba in Ucraina in timpul Marsului Demnitatii. Cel putin trei morti in Harkov

Adevărul Adevărul,
Atac cu bomba in Ucraina in timpul Marsului Demnitatii. Cel putin trei morti in Harkov

Un atac cu bomba in orasul ucrainean Harkov, a cauzat cel putin trei morti, printre care si un ofiter de politie. Alti 15 oameni au fost raniti in cadrul atacului ce a avut loc in timpul Marsului Demnitatii. continuă pe Adevărul

Ucraina: Atentat la Harkov in timpul Marsului Demnitatii. Cel putin 3 morti si 10 raniti. Mii de oameni, inclusiv lideri straini, marcheaza 1 an de la inlaturarea lui Ianukovici la Kiev

Cel putin trei persoane au fost ucise si 10 ranite, duminica, la Harkov, in estul Ucrainei, intr-o explozie care a avut loc in timpul Marsului Demnitatii, transmite BBC. Marsul pasnic de comemorare a.

Cel putin 3.000 de teroristi ai Statului Islamic s-au infiltrat in Turcia si planuiesc sa atace Istanbul si Ankara

Exista rapoarte potrivit carora cel putin 3. 000 de luptatori ai Statului Islamic s-au infiltrat in Turcia, fiind goniti din orasul sirian de granita Kobani.

Cel putin 16 morti, dupa ce un feribot cu peste 100 de persoane s-a scufundat in Bangladesh

Cel putin 16 persoane au murit, iar alte zeci sunt disparute dupa ce un feribot care avea la bord peste 100 de pasageri si membri ai echipajului s-a scufundat in Bangladesh. Feribotul s-a scufundat in Raul Padma,.

Turcii au intrat cu tancuri si artilerie grea in Siria. Cel putin un soldat a murit

Cel putin un soldat a murit intr-o operatiune de amploare a armatei turcesti pe teritoriul sirian! Un convoi de tancuri si artilerie grea a fost reperat in timp ce intra in Siria, prin Kobani. Operatiunea a avut.

Accident feroviar in Elvetia. Cel putin 50 de persoane au fost ranite

Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar, care a avut loc dimineata, in Elvetia. Doua trenuri de calatori s-au ciocnit, la nord de Zurich, iar in urma impactului, mai multe vagoane au .

Cel putin 13 militari ucraineni ucisi la Debalteve

Cel putin 13 militari ucraineni au fost ucisi, iar 93 au fost luati prizonieri, dupa retragerea din orasul Debalteve, in timp ce 82 de militari sunt dati disparuti, anunta armata ucraineana, potrivit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )