Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accident feroviar in Elvetia. Cel putin 50 de persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident feroviar in Elvetia. Cel putin 50 de persoane au fost ranite

Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar, care a avut loc dimineata, in Elvetia. Doua trenuri de calatori s-au ciocnit, la nord de Zurich, iar in urma impactului, mai multe vagoane au . continuă pe Antena3

Accident feroviar in Elvetia. Cinci persoane au fost ranite

UPDATE - politia a anuntat ca cinci persoane au fost ranite, dintre care una grav, relateaza site-ul 20minutes. ch. un membru al echipelor de salvare a declarat sub acoperirea anonimatului ca 49 de persoane au fost.

Doua trenuri s-au ciocnit in cantonul elvetian Zurich: Cel putin 49 de persoane au fost ranite

Cel putin 49 de persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune in apropiere de gara din Rafz, in cantonul Zurich, situat in zona central-nordica a Elvetiei. Mai multe v.

Cel putin 13 militari ucraineni ucisi la Debalteve

Cel putin 13 militari ucraineni au fost ucisi, iar 93 au fost luati prizonieri, dupa retragerea din orasul Debalteve, in timp ce 82 de militari sunt dati disparuti, anunta armata ucraineana, potrivit.

Cel putin 3.000 de teroristi ai Statului Islamic s-au infiltrat in Turcia si planuiesc sa atace Istanbul si Ankara

Exista rapoarte potrivit carora cel putin 3. 000 de luptatori ai Statului Islamic s-au infiltrat in Turcia, fiind goniti din orasul sirian de granita Kobani.

Un atac al talibanilor a dus la moartea a cel putin 20 de ofiteri de politie afgani

Patru sinucigasi cu bombe, deghizati in agenti ai fortelor de ordine, au luat cu asalt un sediu de politie din Afganistan, marti, omorand cel putin 20 de ofiteri si ranind alti 8, scrie New York Times.

Cel putin 20 de politisti afgani au murit dupa un atac al teroristilor talibani

Cel putin 20 de agenti ai fortelor de securitate afgane si-au pierdut viata dupa ce mai multi teroristi talibani, imbracati in uniforme de politisti sinucigasi, au atacat un post de control din Afganistan,.

Cel putin 22 de militari ucraineni, ucisi in confruntari cu insurgentii in Debalteve

Douazeci si doi de militari ucraineni au murit, iar alti 150 au fost raniti in confruntarile cu insurgenti prorusi produse in ultimele zile in zona orasului Debalteve, anunta armata ucraineana, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )