Libnet.ro
UNICEF

07:00

Accident feroviar in Elvetia. Cinci persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident feroviar in Elvetia. Cinci persoane au fost ranite

UPDATE - politia a anuntat ca cinci persoane au fost ranite, dintre care una grav, relateaza site-ul 20minutes. ch. un membru al echipelor de salvare a declarat sub acoperirea anonimatului ca 49 de persoane au fost. continuă pe Antena3

Un autobuz si un microbuz s-au ciocnit in Arad. Cinci persoane au fost ranite

Cinci persoane au fost ranite, marti dupa-amiaza, dupa ce un autobuz si un microbuz s-au ciocnit la iesirea din orasul aradean Curtici. in autobuz se aflau 36 de pasageri, informeaza Mediafax. Accidentul a.

Accident feroviar in Elvetia. Cel putin 50 de persoane au fost ranite

Cel putin 50 de persoane au fost ranite intr-un accident feroviar, care a avut loc dimineata, in Elvetia. Doua trenuri de calatori s-au ciocnit, la nord de Zurich, iar in urma impactului, mai multe vagoane au .

Doua trenuri s-au ciocnit in cantonul elvetian Zurich: Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune in apropiere de gara din Rafz, in cantonul Zurich, situat in zona central-nordica a Elvetiei. Mai multe vagoane.

Doua trenuri s-au ciocnit in cantonul elvetian Zurich: Cel putin 49 de persoane au fost ranite

Cel putin 49 de persoane au fost ranite, vineri dimineata, dupa ce doua trenuri au intrat in coliziune in apropiere de gara din Rafz, in cantonul Zurich, situat in zona central-nordica a Elvetiei. Mai multe v.

Arad: Un autobuz si un microbuz s-au ciocnit. Cinci persoane au ajuns in spital

Cinci persoane au fost transportate la spital, marti dupa-amiaza, in urma unui accident produs la iesirea din orasul aradean Curtici, dupa ce un autobuz in care se aflau 36 de pasageri s-a ciocnit cu un microbuz, conform Mediafax.

Carnaval transformat in carnagiu. 18 persoane au murit si alte 60 au fost ranite in Haiti

Cel putin 18 persoane au murit si alte 60 au fost ranite marti dimineata, dupa ce un car alegoric, care participa la caravana unui carnaval anual din Haiti, a atins cablurile electrice de inalta tensiune pe o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )