Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cel putin 22 de militari ucraineni, ucisi in confruntari cu insurgentii in Debalteve

Antena3 Antena3,
Cel putin 22 de militari ucraineni, ucisi in confruntari cu insurgentii in Debalteve

Douazeci si doi de militari ucraineni au murit, iar alti 150 au fost raniti in confruntarile cu insurgenti prorusi produse in ultimele zile in zona orasului Debalteve, anunta armata ucraineana, potrivit. continuă pe Antena3

Un atac al talibanilor a dus la moartea a cel putin 20 de ofiteri de politie afgani

Patru sinucigasi cu bombe, deghizati in agenti ai fortelor de ordine, au luat cu asalt un sediu de politie din Afganistan, marti, omorand cel putin 20 de ofiteri si ranind alti 8, scrie New York Times.

Cel putin 20 de politisti afgani au murit dupa un atac al teroristilor talibani

Cel putin 20 de agenti ai fortelor de securitate afgane si-au pierdut viata dupa ce mai multi teroristi talibani, imbracati in uniforme de politisti sinucigasi, au atacat un post de control din Afganistan,.

Atac armat intr-un Walmart din Mississippi. O persoana a fost ucisa si cel putin una ranita

O persoana a fost ucisa si cel putin inca una a fost ranita intrun schimb de focuri petrecut aseara intr-un magazin Walmart din Luka, statul Mississippi. Potrivit serifului tinutului Tishomingo, Glenn.

ACCIDENT RUTIER in centrul Capitalei soldat cu doi morti si cel putin sase raniti. Circulatia in zona Piata Romana a fost restrictionata

Doua persoane au murit si alte cel putin sase persoane au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala. Potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucure.

O masina a cazut de pe Podul Grant, in urma cu putin timp. Sunt cel putin doua victime

Inceput de saptamana presarat cu incidente grave in Capitala. Dupa ce un tramvai a luat foc in zona de nord a Capitalei, o masina a cazut de pe Podul Grant. Potrivit autoritatilor sunt cel putin doua.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )