Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac fara precedent la adresa jurnalistului The Guardian, implicat in dezvaluirile lui Edward Snowden

Adevărul Adevărul,
Atac fara precedent la adresa jurnalistului The Guardian, implicat in dezvaluirile lui Edward Snowden

Partenerul de viata al jurnalistului publicatiei The Guardian care a scris materialele despre programele de supraveghere ale NSA a fost retinut timp de noua ore pe aeroportul Heathrow din Londra, de catre autoritatile britanice, in timp ce se imbarca pentru zborul spre Rio de Janeiro, unde locuieste. continuă pe Adevărul

Atac la adresa jurnalistului The Guardian, implicat in dezvaluirile lui Edward Snowden

Partenerul de viata al jurnalistului publicatiei The Guardian care a scris materialele despre programele de supraveghere ale NSA a fost retinut timp de noua ore pe aeroportul Heathrow din Londra, de catre autoritatile britanice, in timp ce se imbarca.

Decizia FARA PRECEDENT luata in Uniunea Europeana. Se va intampla asta cu TOTI bebelusii nascuti in noiembrie

Este o decizie fara precedent pe care nemtii o vor lua, fiind prima tara din UE care face acest pas. Potrivit mai multor ziare din Germania, bebelusii nascuti incepand cu luna noiembrie vor avea pe certificatul.

Europa ar putea fi afectata de cutremure fara precedent: Romania, printre cele mai expuse zone. Vezi harta seismica (FOTO)

Oamenii de stiinta au creat o harta seismica e Europei si au ajuns la concluzia ca acest continent ar putea fi zdruncinat de cutremure fara precedent, relateaza Le Monde. Astfel, 50 de oameni de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )