Libnet.ro
UNICEF

17:00

ATAC KENYA: Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial.

România Liberă România Liberă,
ATAC KENYA: Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial.

Ministrul de Interne kenyan a anuntat, luni noapte, pe contul sau de Twitter, ca fortele speciale au reusit sa preia controlul asupra centrului comercial de la Nairobi, atacat sambata de un comando islamist, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si Nairobi, trei zile sub teroarea al-shabab Asedierea cladirii, sediul unuia dintre cele mai luxoase centre comerciale din capitala kenyana, a inceput sambata la pranz, cu un asalt cu grenade si arme automate al unui grup de islamisti afiliati . continuă pe România Liberă

Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial de la Nairobi

Fortele speciale kenyene verificau in noaptea de luni spre marti cu atentie fiecare etaj in parte al centrului comercial Westgate de la Nairobi, atacat sambata de un comando islamist, asupra caruia au preluat controlul, potrivit Ministerului de Interne, relateaza AFP.

VIDEO Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial de la Nairobi

Fortele speciale kenyene verificau in noaptea de luni spre marti cu atentie fiecare etaj in parte al centrului comercial Westgate de la Nairobi, atacat sambata de un comando islamist, asupra caruia au preluat controlul, potrivit Ministerului de Interne, relateaza AFP.

ATAC KENYA. Islamistii: Detinem in continuare ostatici in viata in centrul comercial din ...

Comandoul islamist inarmat, care a luat cu asalt, sambata, un centru comercial din Nairobi, detinea in continuare, marti dimineata, ostatici in viata, afirma pe noul lor cont de Twitter islamistii somalezi shebab, care au revendicat atacul, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si ATAC KENYA: Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial Ostaticii care sunt detinuti de mujahedini in interiorul centrului comercial) Westgate sunt inca in viata, socati dar .

Iranul a preluat controlul asupra CENTRALEI NUCLEARE Bushehr, construita de Rusia.

Iranul a preluat luni controlul asupra centralei nucleare civile de la Bushehr, situata in sudul tarii, un proiect de 35 de ani realizat de o companie rusa, informeaza Mediafax. Moscova a preluat din 1995 construirea singurei centrale nucleare din Iran, inceputa de grupul german Siemens inaintea Revolutiei islamice din 1979. Lucrarile au fost intrerupte in timpul razboiului dintre Iran si Irak 1980-1988). Centrala, finalizata in 1999, a fost inaugurata in 2010, dar a inceput sa functioneze .

ATAC KENYA: O parte a acoperisului centrului comercial din Nairobi s-a prabusit.

O parte a acoperisului centrului comercial Westgate din Nairobi, in care s-a blocat de patru zile un comando islamist, s-a prabusit marti dupa un incendiu violent, au declarat surse concordante pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si ATAC KENYA. Islamistii: Detinem in continuare ostatici in viata in centrul comercial din Nairobi Potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate din Kenya si unui pompier, o parte a parcarii aeriene a centrului comercial s-a prabusit, structura fiind .

Presedintele kenyan anunta incheierea asediului asupra centrului Westgate din Nairobi

Presedintele kenyan, Uhuru Kenyatta, a anuntat in aceasta seara incheierea asediului asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, atacat sambata de un comando islamist armat, informeaza AFP.

ATAC KENYA. Trei etaje ale mall-ului din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor.

Trei etaje ale centrului comercial Westgate din Nairobi s-au prabusit din cauza exploziilor provocate in confruntarile dintre militanti islamisti si fortele de ordine, a declarat presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, aflat la New York pentru Adunarea Generala a ONU, transmite Mediafax. Bilantul incidentelor armate din centrul comercial Westgate este de 67 de morti, dintre care 61 de civili si sase agenti ai fortelor de ordine, a precizat presedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta, relateaza .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )