Libnet.ro
UNICEF

19:30

Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial de la Nairobi

Adevărul Adevărul,
Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial de la Nairobi

Fortele speciale kenyene verificau in noaptea de luni spre marti cu atentie fiecare etaj in parte al centrului comercial Westgate de la Nairobi, atacat sambata de un comando islamist, asupra caruia au preluat controlul, potrivit Ministerului de Interne, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

VIDEO Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial de la Nairobi

Fortele speciale kenyene verificau in noaptea de luni spre marti cu atentie fiecare etaj in parte al centrului comercial Westgate de la Nairobi, atacat sambata de un comando islamist, asupra caruia au preluat controlul, potrivit Ministerului de Interne, relateaza AFP.

ATAC KENYA: Autoritatile au anuntat ca au preluat controlul asupra centrului comercial.

Ministrul de Interne kenyan a anuntat, luni noapte, pe contul sau de Twitter, ca fortele speciale au reusit sa preia controlul asupra centrului comercial de la Nairobi, atacat sambata de un comando islamist, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si Nairobi, trei zile sub teroarea al-shabab Asedierea cladirii, sediul unuia dintre cele mai luxoase centre comerciale din capitala kenyana, a inceput sambata la pranz, cu un asalt cu grenade si arme automate al unui grup de islamisti afiliati .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )