Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atac cu masina-capcana in Turcia: Un autobuz al politiei a fost tinta atentatului. Cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au fost raniti (VIDEO)

B1 B1,
Atac cu masina-capcana in Turcia: Un autobuz al politiei a fost tinta atentatului. Cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au fost raniti (VIDEO)

Un autobuz al politiei a fost tinta unui atentat in apropierea localitatii turce Bingol, informeaza postul Haberturk. Potrivit fortelor de ordine, cinci politisti si-au pierdut viata si alti 10 au. continuă pe B1

Noi incidente armate in Turcia. O masina-capcana a explodat in sud-estul tarii

Numeroase persoane au fost ranite, luni, dupa ce un vehicul-capcana a lovit un microbuz care transporta politisti, in sud-estul Turciei, in ceea ce pare a fi un atac al organizatiei insurgente Partidul.

Atac cu masina-capcana in sud-estul Turciei

Numeroase persoane au fost ranite, luni, dupa ce un vehicul-capcana a lovit un microbuz care transporta politisti, in sud-estul Turciei, in ceea ce pare a fi un atac al organizatiei insurgente Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK), informeaza postul Haberturk, citat de Mediafax.

Atentat cu masina capcana in Somalia. Este mult prea devreme pentru a vorbi de numarul potential de victime (FOTO)

Un atacator sinucigas a detonat doua masini-capcana in Mogadishu si mai multi jihadisti inarmati au incercat sa intre cu forta in cladire, transmite Reuters. Este mult prea.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )