Libnet.ro
UNICEF

14:30

Atac de natura terorista la Londra. Ce purta atacatorul care a injunghiat mai multe persoane

Playtech Playtech,
Atac de natura terorista la Londra. Ce purta atacatorul care a injunghiat mai multe persoane

Cartierul Streatham din Londra a devenit scena primului atac de natura terorista dupa Brexit. Trei persoane au fost ranite prin injunghiere, duminica la pranz. Politia a intervenit si a deschis focul. Atacatorul a murit. Atac de natura terorista la Londra Un barbat a injunghiat trei persoane, duminica, in jurul orei locale 14. 00, in carierul londonez . continuă pe Playtech

VIDEO Atac terorist la Londra. Momentul in care politia l-a neutralizat pe atacator

Un nou atac de natura terorista a provocat teroare la Londra. Datorita interventiei prompte a politiei, atacul nu s-a transformat intr-o baie de sange. Un martor de la fata locului a facut public momentul sosirii primului echipaj de politiei si anihilarii atacatorului.

Atac terorist in Londra. Mai multi oameni ar fi fost injunghiati pe strada

Politia britanica a impuscat un barbat in Streatham, in sudul Londrei, in ceea ce a calificat drept un incident de natura terorista in care se crede ca mai multi oameni au fost injunghiati, a anuntat duminica Politia Metropolitana, citata de Reuters.

Alerta in Belgia! Atac cu cutitul si impuscaturi in plina strada. Cate victime sunt si ce s-a intamplat cu atacatorul

Atac cu cutitul si impuscaturi duminica, in Belgia. Politistii au intervenit si au deschis focul. Un procuror a anuntat deschiderea unei anchete si a calificat incidentul ca fiind grav. Scenele socante s-au petrecut la putin timp dupa ce a avut loc un atac de natura terorista la Londra. Alerta in Belgia. Atac cu cutitul si .

Incident armat de natura terorista la Londra, a doua zi dupa Brexit

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )