Libnet.ro
UNICEF

16:30

Incident armat de natura terorista la Londra, a doua zi dupa Brexit

România Liberă România Liberă,
Incident armat de natura terorista la Londra, a doua zi dupa Brexit

Incident armat de natura terorista la Londra, a doua zi dupa Brexit. continuă pe România Liberă

Atac de natura terorista la Londra. Ce purta atacatorul care a injunghiat mai multe persoane

Cartierul Streatham din Londra a devenit scena primului atac de natura terorista dupa Brexit. Trei persoane au fost ranite prin injunghiere, duminica la pranz. Politia a intervenit si a deschis focul. Atacatorul a murit. Atac de natura terorista la Londra Un barbat a injunghiat trei persoane, duminica, in jurul orei locale 14. 00, in carierul londonez .

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Klaus Iohannis: Romanii din Regatul Unit vor putea continua si dupa Brexit sa-si exercite drepturile

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-o declaratie de presa cu privire la retragerea Marii Britanii din UE ca Romania isi exprima speranta ca Regatul Unit va ramane un partener apropiat si un aliat de incredere, punctand si ca dupa Brexit cetatenii romani vor putea sa isi exercite neingradit drepturile dobandite.

Pericol pentru romanii dintr-un oras britanic. Ce afise au inceput sa apara prin cladirile de locuinte, dupa Brexit

Marea Britanie a parasit oficial Uniunea Europeana vineri, 31 ianuarie 2020. Dupa 47 de ani, Regatul Unit nu mai face parte acum din UE, chiar daca urmeaza o perioada de tranzitie pana la sfarsitul acestui an. Brexitul a fost pentru unii motiv de sarbatoare, pentru alti nu. Brexitul a devenit realitate. Ce afise au inceput .

15 state europene, printre care si Romania, cer un acord rapid privind viitorul buget al UE, dupa Brexit

Reunite la Beja, in Portugalia, 15 tari din Europa de Sud, Centrala si de Est, printre care si Romania, au afirmat sambata nevoia de a se ajunge rapid la un acord asupra viitorului buget european dupa Brexit, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Digi RCS RDS, Orange si Vodafone, veste proasta pentru toti romanii. Ce se intampla cu preturile apelurilor din roaming dupa Brexit

Consensul larg dintre economisti este ca Brexitul va reduce venitul real pe cap de locuitor al Regatului Unit pe termen mediu si lung. Brexit ar reduce imigratia din tarile Spatiului Economic European spre Marea Britanie si prezinta provocari pentru invatamantul superior de acolo. Gama de efecte se raspandeste si rasfrange si asupra liantului comunicarii la .

Roaming dupa Brexit: ce se intampla cu tarifele dupa iesirea britanicilor din UE

Odata cu anuntarea Brexit-ului, trebuie sa stii ce se va intampla cu tarifele pentru roaming dupa ce Marea Britanie nu mai face parte din UE. Din 1 februarie 2020, Marea Britanie nu va mai fi,.

Siegfried Muresan: Este o greseala pozitia Guvernului Austriei de a se opune planului de crestere a contributiilor la bugetul UE, dupa Brexit

Europarlamentarul Siegfried Muresan, vicelider al Grupului PPE responsabil pentru bugete, spune ca este o greseala pozitia Guvernului Austriei prin veto bugetului pe termen lung al Uniunii Europene pentru epoca post-Brexit in cazul in care contributiile planificate ale statelor membre nu sunt reduse.

Austria ameninta ca se va opune prin veto planului de crestere a contributiilor la bugetul UE, dupa Brexit

Austria si alte tari se vor opune prin veto bugetului pe termen lung al Uniunii Europene pentru epoca post-Brexit in cazul in care contributiile planificate ale statelor membre nu sunt reduse, a declarat sambata cancelarul austriac Sebastian Kurz, relateaza DPA, citata de Agerpres.

Prima interdictie dupa BREXIT. Decizia luata de autoritatile din insula Guernsey

Autoritatile din insula Guernsey au suspendat temporar incepand de sambata, ziua in care intra in vigoare Brexit-ul, accesul navelor de pescuit franceze in apele insulei anglo-normande, a anuntat Ministerul francez al Agriculturii si pescuitului, in noaptea de vineri spre sambata, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )