Libnet.ro
UNICEF

14:30

ATAC TERORIST la o moschee din Arabia Saudita

România Liberă România Liberă,
ATAC TERORIST la o moschee din Arabia Saudita

Cel putin 15 persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite, joi, intr-un atac terorist la o moschee siita din Arabia Saudita. continuă pe România Liberă

Atac terorist la o moschee siita din Arabia Saudita: Cel putin 13 morti si zeci de raniti (VIDEO)

Cel putin 13 persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac terorist care a vizat joi o moschee siita din Arabia Saudita, care nu a fost pana in prezent revendicat, informeaza Al.

Atac terorist la o moschee din Arabia Saudita. 15 oameni au murit

Cel putin 15 persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac terorist care a vizat joi o moschee siita din Arabia Saudita, informeaza Al Jazeera, potrivit Mediafax.

Atentatul comis la o moschee din Arabia Saudita, REVENDICAT

Un grup afiliat retelei teroriste sunnite Stat Islamic a revendicat atentatul sinucigas comis joi la o moschee din Arabia Saudita, soldat cu 15 morti.

Atentat terorist intr-o moschee din Arabia Saudita: cel putin 15 morti

Cel putin 15 persoane au murit, iar alte cateva zeci au fost ranite intr-un atac terorist care a vizat joi o moschee siita din Arabia Saudita, informeaza Al Jazeera.

Cel putin 17 morti, dupa un atentat cu bomba in Arabia Saudita

Cel putin 17 oameni au murit, joi, in urma unui atentat cu bomba care a vizat o moschee frecventata de politie la Abha, in sudul Arabiei Saudite, a anuntat televiziunea de stat Ikhbariya, citata de AFP.

Arabia Saudita suplimenteza arsenalul militar din Yemen

Arabia Saudita a adus, din nou, in Yemen, echipamente militare pentru a ajuta fortele loialiste aflate in razboi cu rebelii siiti.

Naufragiul din Marea Mediterana, soldat cu cel putin 200 de morti

Cel putin 200 de oameni au murit in urma scufundarii pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, a anuntat Organizatia Internationala pentru Migratie OIM). Ma tem ca bilantul.

Germania: Explozie la o uzina chimica de la Krefeld. Cel putin 12 persoane au fost ranite

O explozie s-a produs joi la o uzina chimica de la Krefeld, in vestul Germaniei, cel putin 12 persoane fiind ranite in urma deflagratiei, informeaza Euronews, citand autoriotatile locale. Explozia a avut loc.

Naufragiu in Mediterana. O nava cu peste 500 de imigranti s-a scufundat, cel putin 25 au murit

15 - Cel putin 25 de oameni au murit, alti aproximativ 180 sunt disparuti, iar circa 400 au fost salvati dupa scufundarea pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta.

Naufragiu in Mediterana. O nava cu peste 500 de imigranti s-a scufundat, cel putin 25 de oameni au murit

15 - Cel putin 25 de oameni au murit, alti aproximativ 180 sunt disparuti, iar circa 400 au fost salvati dupa scufundarea pescadorului care transporta imigranti in sudul Marii Mediterane, anunta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )