Libnet.ro
UNICEF

00:08

Atacul asupra scolii din Peshawar, CEL MAI GRAV din istoria Pakistanului. Cel putin 141 de oameni, dintre care 132 de copii, au fost ucisi in actiunea revendicata de talibani

Antena3 Antena3,
Atacul asupra scolii din Peshawar, CEL MAI GRAV din istoria Pakistanului. Cel putin 141 de oameni, dintre care 132 de copii, au fost ucisi in actiunea revendicata de talibani

Mai multi barbati inarmati au luat ostatici, marti, sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din orasul Peshawar din Pakistan, informeaza AFP. 30 - Cel putin 141 de pers. continuă pe Antena3

Atacul asupra scolii din Pakistan s-a incheiat. 130 de persoane, majoritatea elevi, au fost ucisi in actiunea revendicata de talibani

Mai multi barbati inarmati au luat ostatici, marti, sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din orasul Peshawar din Pakistan, informeaza AFP. 40 - Talibanii care au atac.

Acuzatia DURA pe care o aduce Coreea de Nord in fata intregii lumi: America a facut cel mai grav lucru

Coreea de Nord, acuzata de ONU pentru incalcarea drepturilor omului, a trimis luni o scrisoare Consiliului de Securitate cerandu-i sa se concentreze asupra acuzatiilor de tortura aduse CIA de Senatul american,.

Pakistan: Cel putin 141 de morti la Peshawar

Cel putin 141 de persoane dintre care 132 de copii) au fost ucise astazi in atacul comis de un comando taliban la o scoala militara din Peshawar, cel mai sangeros atac terorist din istoria Pakistanului, scrie AFP, citand un reprezentant al armatei.

Cel mai sexy model din lume

Cel mai sexy model din lume este considerat Ben Dahlhaus si, contrar, asteptarilor, are un look de hipster la care putini s-ar fi asteptat. Iata cum arata cel pentru care suspina atat de multe femei.

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de fum si miros de carnati de casa prajiti

Cel mai frumos bulevard din lume, Champs-Elysees, a fost invadat de comercianti si chioscuri unde se prepara mancaruri prajite, dupa ce Primaria din Paris l-a desemnat pe omul de afaceri Marcel Campion sa.

Numarul 9 al lui Real Madrid, desemnat cel mai bun jucator francez in 2014

Francezii si-au desemnat favoritul pentru anul 2014. Atacantul Karim Benzema, veritabilul numar 9 al lui Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2014.

Ce au cautat romanii pe Google in 2014: iPhone 6 este cel mai popular gadget

Google ne aratatopul cautarilor pentru 2014, cum face la fiecare sfarsit de an, si putem vedea ce a fost de interes pentru romani. Simona Halep si iPhone 6 iau primele doua locuri din top. Google e cel mai folosit motor de cautare in Romania, iar topulpublicat acum ne arata cine a fost de interes pentru romani. Astfel, Simona Halep, iPhone 6 si Rezultate Bacalaureat ocupa primele trei locuri in topul celor mai populare cautari. Urmeaza concursulEurovision,Robin Williams care a decedat in [].

Cotatia petrolului a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii cinci ani

Cotatia petrolul a ajuns la cel mai mic nivel din ultimii 5 ani, in contextul incetinirii cresterii economiei mondiale. Un baril de titei cu livrare in ianuarie a pierdut 24 de centi pana la 55,67 dolari, iar.

Sondaj INSCOP: Majoritatea romanilor crede ca Romania trebuie sa se indrepte spre Vest. SUA, tara care a influentat cel mai mult in bine Romania

Un sondaj despre Romania realizat de Inscop Research la comanda cotidianului Adevarul arata ca majoritatea populatiei crede ca Romania trebuie sa se indrepte politic si militar inspre Vest. Cei mai multi dintre romani indica SUA drept tara care a influentat cel mai mult in bine evolutia Romania in ultimii 25 de ani. Detalii si grafice, in documentul atasat.

Cum au facut chinezii cel mai subtire telefon din lume. Povestea ingineriei din Vivo X5 Max

Vivo X5 Max are toate sansele sa incheie anul cu titlul de cel mai subtire telefon din lume. A avut rivali, darniciunul ca el. Iata cum arata in interior acest smartphone. Vivo X5 Max vine sa culeaga lauriisubtirimii sale dupa modele precum Gionee Elife S5. 1, ajuns in Romanis sub numele Allview X2 Soul, si Oppo R5. Primul are 5,55 mm grosime, al doilea ajunge la 4,85 mm si Vivo X5 Max are doar 4,75 mm. Mai nou, compania a vrut [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )