Libnet.ro
UNICEF

22:00

Pakistan: Cel putin 141 de morti la Peshawar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pakistan: Cel putin 141 de morti la Peshawar

Cel putin 141 de persoane dintre care 132 de copii) au fost ucise astazi in atacul comis de un comando taliban la o scoala militara din Peshawar, cel mai sangeros atac terorist din istoria Pakistanului, scrie AFP, citand un reprezentant al armatei. continuă pe Ziarul Bursa

Atacul asupra scolii din Peshawar, CEL MAI GRAV din istoria Pakistanului. Cel putin 141 de oameni, dintre care 132 de copii, au fost ucisi in actiunea revendicata de talibani

Mai multi barbati inarmati au luat ostatici, marti, sute de studenti si profesori intr-o scoala militara din orasul Peshawar din Pakistan, informeaza AFP. 30 - Cel putin 141 de pers.

Cel putin opt morti si o suta de disparuti in urma unei alunecari de teren, in Indonezia

O alunecare de teren provocata de ploi torentiale s-a soldat cu cel putin opt morti si aproximativ o suta de disparuti pe Insula indoneziana Java, a anuntat sambata un oficial, citat de.

Cel putin opt morti si o suta de disparuti in urma unei alunecari de teren, in Indonezia

O alunecare de teren provocata de ploi torentiale s-a soldat cu cel putin opt morti si aproximativ o suta de disparuti pe Insula indoneziana Java. Alunecarea de teren a acoperit, vineri, case din satul.

Macel taliban la o scoala din Pakistan. Cel putin 141 de morti, intre care 132 de copii, multi impuscati in cap

Cel putin 141 de persoane au fost ucise, intre care 132 de copii, la Peshawar, in urma unei luari de ostatici a militantilor talibani intr-o scoala administrata de armata pakistaneza.

Cel putin 18 MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 18 persoane au fost ucise si 40 au fost ranite in atacul comis de talibani intr-o scoala militara din orasul Peshawar din nord-vestul Pakistanului, au informat surse spitalicesti, relateaza.

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 104 au fost ucisi, dintre care 84 copii. Elevii, obligati sa vada cum profesorul lor a fost ares de viu

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid. UPDATE 3: Un purtator de cuvant al armatei pakistaneze a anuntat ca sase suspecti teroristi sunt morti iar operatiunea militara impotriva talibanilor care au atacat scoala din Peshawar este aproape incheiata .

PAKISTAN: Luare de ostatici intr-o scoala. Cel putin 104 au fost ucisi, dintre care 84 copii

Un grup taliban a atacat marti dimineata o scoala pentru copii de militari de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul Pakistanului, omorand cel putin el putin 20 de elevi si ranind alti 35, au anuntat autoritatile. Armata a intervenit rapid.

VIDEO UPDATE Barbati inarmati au luat ostatici sute de studenti si profesori intr-o scoala din Pakistan. Cel putin 12 morti si 40 de raniti

Talibani inarmati au luat ostatici marti sute de studenti si profesori intr-o scoala din orasul Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, spun oficiali militari citati de Reuters. Oficiali militari au declarat ca cel putin sase barbati inarmati au intrat in Scoala Publica Militara. Se crede ca in interiorul cladirii sunt 500 de studenti si profesori. UPDATE: Cel putin 12 persoane au murit si 40 au fost ranite, transmite Reuters citand surse spitalicesti.

Indonezia: Cel putin opt morti si o suta de disparuti in urma unei alunecari de teren

O alunecare de teren provocata de ploi torentiale a dus la moartea a cel putin opt persoane si aproximativ o suta de persoane disparute pe Insula indoneziana Java, a anuntat sambata un oficial, citat de AP si AFP.

Cel putin 130 de MORTI in atacul comis de talibani la scoala militara din Pakistan

UPDATE- Cel putin 130 de persoane, majoritatea copii, au fost ucise marti in atacul lansat de un comando taliban asupra unei scoli pentru copiii militarilor de la Peshawar, cel mai important oras din nord-vestul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )