Libnet.ro
UNICEF

12:30

Atacul din Paris, revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic (VIDEO)

B1 B1,
Atacul din Paris, revendicat de gruparea jihadista Stat Islamic (VIDEO)

Atacul de pe bulevardul parizian Champs-Elysees a fost revendicat de catre gruparea jihadista Stat Islamic, informeaza AFP. Autorul atacului de pe Champs-Elysees din centrul Parisului este Abu . continuă pe B1

Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat pe o retea de socializare cu privire la atacul violent din Paris, potrivit DC News. Condoleante familiei politistului francez ucis aseara in atacul de la.

Marine Le Pen creste usor in sondaje dupa atacul din Paris, dar Emmanuel Macron ramane favorit

Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, continua sa fie primul in sondajele pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, desi Marine Le Pen a crescut dupa atacul comis joi noapte in Paris, informeaza.

Hollande, dupa atacul din Paris: Un omagiu national va fi adus acestui politist care a fost asasinat in mod las. Concetatenii nostri sunt protejati (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande participa la o reuniune de criza cu premierul Bernard Cazeneuve si ministrul de Interne Matthias Fekl, dupa atacul produs joi noapte pe bulevardul.

O turista straina a fost ranita in atacul din Paris

O turista straina a fost ranita in atacul produs pe bulevardul parizian Champs-Elysees, informeaza Le Figaro, care citeaza surse din cadrul politiei. O turista a fost ranita de.

Trump, reactie dupa atacul din Paris: Se intampla lucruri teribile in lume. Trebuie sa ramanem puternici si vigilenti (VIDEO)

Se intampla lucruri teribile in lume, iar noi trebuie sa ramanem puternici si vigilenti, a fost reactia presedintelui american Donald Trump, dupa atacul produs joi noapte in.

VIDEO UPDATE Atac armat la Paris, pe Champs-Elysees - un politist ucis, alti doi grav raniti / Un atacator lichidat, politia a emis mandat de arestare pentru un al doilea suspect / Hollande: Pistele sunt de natura terorista

Un politist a fost ucis, iar alti doi au fost grav raniti intr-un atac armat produs joi seara in centrul Parisului, pe bulevardul Champs-Elysees, au informat autoritatile franceze, precizand ca un atacator a fost neutralizat de politie, transmit agentiile internationale de presa. Atacul survine cu trei zile inaintea primului tur al alegerilor prezidentiale si in contenxtul in care Franta, aflata sub stare de urgenta, se confrunta din 2015 cu un val de atentate jihadiste fara precedent, soldate cu 238 de morti. 38 Gruparea jihadista Stat Islamic revendica atacul de la Paris, prin intermediul agentiei sale de propaganda Amaq. Gruparea il identifica pe atacator drept unul dintre combatantii sai, numindu-l Abu Yousif, Belgianul. 25 Presedintele Francois Hollande: Pistele sunt de natura terorista.

Imaginile terorii de la atacul terorist din Paris: Asaltul impotriva politiei de pe Champs-Elysees filmat de martorii incidentului (VIDEO)

Internautii au postat pe retelele sociale in seara zilei de 21 aprilie, imagini din timpul atentatului de pe Champs Elysees, din Paris. Imaginile terorii de la atacul terorist din Paris: Atacul impotriva.

Presupusul autor al atacului din Paris era vizat de o ancheta antiterorista. Perchezitii au avut loc la domiciliul acestuia (VIDEO)

Presupusul autor al atacului din Paris, soldat cu moartea unui politist si ranirea altor doi, era vizat de o ancheta antiterorista, pentru ca isi manifestase intentia de a ucide politisti, informeaza.

Imagini cu masina autorului atacului armat din Paris, ucis de fortele de ordine

Cel putin un politist si-a pierdut viata, iar alti doi au fost raniti joi seara in cursul unui schimb de focuri pe celebrul bulevard Champs-Elysees din Paris, agresorul fiind impuscat, scrie.

Reuters: Bancherii si brokerii din Paris vor fi in alerta, in ziua alegerilor

Bancherii si brokerii din Paris vor fi in alerta ca sa reactioneze la rezultatul primului tur al alegerilor prezidentiale din Franta de duminica, relateaza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )