Libnet.ro
UNICEF

12:00

Atenor a optinut 30 mil. euro pentru refinantarea primei cladiri din Hermes Business Campus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Atenor a optinut 30 mil. euro pentru refinantarea primei cladiri din Hermes Business Campus

Grupul belgian Atenor a obtinut un credit de 30 de milioane de euro pentru refinantarea primei cladiri din complexul de birouri Hermes Business Campus din zona Dimitrie Pompeiu, a anuntat compania de consultanta imobiliara JLL, care a reprezentat. continuă pe Wall-Street Ro

Castelul Cantacuzino-Ghica, la vanzare pentru 1,1 mil. euro

Castelul Cantacuzino-Ghica din Deleni este scos la vanzare pentru o suma de pornire de 1,1 mil. euro, potrivit datelor Artmark Historical Estate, divizia de real estate a casei de licitatii Artmark.

Banca Transilvania plateste doar 81 milioane euro pentru Volksbank

Banca Transilvania TLV) plateste 81 de milioane de euro pentru achizitia Volksbank, tranzactie semnata ieri, potrivit informatiilor publicate de banca.

Guvernul aloca 50 milioane de euro pentru sprijinirea accesului la finantare al IMM-urilor

Guvernul a aprobat alocarea temporara a sumei de 50 de milioane de euro pentru asigurarea necesarului de finantare al Autoritatii de management pentru Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POS CCE), aferent lunii aprilie 2015.

Afacerile producatorului de usi pentru garaj MCA Grup s-au contractat la 7,5 mil. euro. Optimism, insa, pentru 2015

MCA Grup, cel mai mare producator de usi de garaj sectionale si rulouri exterioare din Romania, a incheiat anul 2014 cu afaceri de 7,5 milioane de euro, in usoara scadere comparativ cu anul anterior, pe o piata care s-a mentinut la un nivel constant.

Elefant.ro: Am reusit sa ne dublam vanzarile in T1, la 4,5 mil. euro

Retailerul online Elefant. ro a reusit sa isi dubleze vanzarile in primul trimestru al acestui an, la 4,5 milioane de euro, evolutie bazata mai ales pe introducerea de noi categorii de produse in portofoliu, dar si pe un apetit tot mai crescut al.

Piata de MA: 400 de mil. euro in T1. Care sunt cele mai mari tranzactii din 2015

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a depasit valoarea de 400 milioane euro in primul trimestru al anului 2015, fiind anuntate 24 de tranzactii, potrivit unui studiu al firmei de consultanta in MA Filipescu Visa Financial Advisors.

Risipa de bani in sectorul 6 din Bucuresti: Primaria ofera aproximativ 700.000 de euro pentru curatenia cartierului Constantin Brancusi

Risipa de bani in sectorul 6 al capitalei. Nu mai putin de 700 de mii de euro se pregateste sa dea primaria condusa de Rares Manescu pentru curatenia a doar doua strazi si trei alei din micutul cartier.

Profit net de peste 10 milioane de euro pentru EximBank

EximBank a incheiat anul 2014 cu un profit net de 46,6 milioane de lei circa 10,5 milioane de euro), valoare care ridica profitul net cumulat al bancii in perioada 2013-2014 la un nivel de 92 de milioane de lei, potrivit unui comunicat al institutiei.

Sistem informatic de 1,7 milioane euro pentru Hidroelectrica

Hidroelectrica a anuntat, ieri, ca licitatia privind achizitia unui sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning, cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence, a fost castigata de consortiul Information Business Consulting, Electrica Soluziona si Indra, cu o valoare a ofertei de 1. 942,57 euro fara TVA.

Profit de 5,9 milioane de euro pentru FC Steaua in 2014

Societatea care administreaza clubul de fotbal Steaua Bucuresti a inregistrat, in anul 2014, un profit brut de 5,9 milioane de euro, mai mic cu peste 50 la suta fata de anul precedent, in care echipa a jucat in grupele Ligii Campionilor.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )