Libnet.ro
UNICEF

00:08

Atentat la Kabul. Trei persoane au murit si alte 18 sunt ranite

România Liberă România Liberă,
Atentat la Kabul. Trei persoane au murit si alte 18 sunt ranite

O explozie din centrul capitalei afgane, Kabul, a omorat trei oameni si a ranit alti 18. continuă pe România Liberă

Un autocar s-a rasturnat pe DN2B Braila-Galati. Trei persoane au murit si cel putin 20 au fost grav ranite. Raed Arafat - Avem pregatite 3 elicoptere sa intervina (VIDEO)

Update 11. 40: Potrivit ultimelor informatii, trei persoane au decedat, intre care doi copii si o femeie, in vreme ce 29 de persoane au fost trasportate la spitalele din Braila si Galati, a anuntat Catalin.

Soferul turc ce a provocat accidentul de autocar din judetul Braila in care au murit trei persoane a fost retinut

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, a fost retinut, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, informeaza Mediafax.

VIDEO Franta: Trei persoane ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-un tren; agresorul a fost retinut; ancheta, efectuata de parchetul antiterorist

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un tren Thalys ce asigura legatura intre Amsterdam si Paris, de catre un barbat inarmat, care a fost imobilizat de pasageri si apoi retinut in gara Arras nordul Frantei), a informat un purtator de cuvant al companiei de cai ferate franceze, citat de AFP. UPDATE 1: Doua persoane ranite grav, una usor. Agresorul a folosit o arma de focUPDATE 2: Departamentul antiterorist al Parchetului din Paris se va ocupa de anchetaUPDATE 3: Cei doi pasageri care l-au imobilizat pe agresor sunt americaniUPDATE 4: Suspectul a facut obiectul unei fise a serviciilor de informatii franceze. Potrivit elementelor preliminare ale anchetei, acesta este marocan sau de origine marocana si ar avea 26 de ani. UPDATE 5: Premierul belgian Charles Michel denunta un atac terorist.

Valcea: Trei persoane, intre care un copil, la spital in urma unui accident cu trei autoturisme

Trei persoane, intre care un copil, au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Valcea, in care au fost implicate trei autoturisme.

Trei persoane ranite in urma unui accident in Valcea

Trei persoane, intre care un copil, au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Valcea, in care au fost implicate trei autoturisme, scrie Mediafax.

Incident armat intr-un tren din Franta: Trei persoane au fost ranite, printre care si actorul Jean-Hugues Anglade

Un incident armat a avut loc vineri dupa-amiaza, intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), in urma caruia cel putin trei persoane au fost ranite, inclusiv actorul francez Jean-Hugues.

VIDEO UPDATE Franta: Trei persoane ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-un tren; agresorul a fost retinut

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un tren Thalys ce asigura legatura intre Amsterdam si Paris, de catre un barbat inarmat, care a fost imobilizat de pasageri si apoi retinut in gara Arras nordul Frantei), a informat un purtator de cuvant al companiei de cai ferate franceze, citat de AFP. UPDATE: Doua persoane ranite grav, una usor. Agresorul a folosit o arma de foc.

New York: Trei persoane au fost ranite si trei etaje ale unui liceu au fost avariate, dupa ce o conducta de gaze a explodat

Trei persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce o conducta de gaze a explodat in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York, scrie New York Times. Politia a precizat ca sapte.

Accident rutier pe DN1. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a ciocnit cu un camion, conform Mediafax. Accidentul a avut loc pe.

ACCIDENT grav pe DN 1. Trei persoane, ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un camion.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )