Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACCIDENT grav pe DN 1. Trei persoane, ranite

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT grav pe DN 1. Trei persoane, ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit cu un camion. continuă pe România Liberă

Accident rutier pe DN1. Trei persoane au fost ranite

Trei persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident produs pe DN 1, in judetul Brasov, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a ciocnit cu un camion, conform Mediafax. Accidentul a avut loc pe.

VIDEO UPDATE Franta: Trei persoane ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-un tren; agresorul a fost retinut

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un tren Thalys ce asigura legatura intre Amsterdam si Paris, de catre un barbat inarmat, care a fost imobilizat de pasageri si apoi retinut in gara Arras nordul Frantei), a informat un purtator de cuvant al companiei de cai ferate franceze, citat de AFP. UPDATE: Doua persoane ranite grav, una usor. Agresorul a folosit o arma de foc.

VIDEO Franta: Trei persoane ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-un tren; agresorul a fost retinut; ancheta, efectuata de parchetul antiterorist

Trei persoane au fost ranite, vineri, intr-un tren Thalys ce asigura legatura intre Amsterdam si Paris, de catre un barbat inarmat, care a fost imobilizat de pasageri si apoi retinut in gara Arras nordul Frantei), a informat un purtator de cuvant al companiei de cai ferate franceze, citat de AFP. UPDATE 1: Doua persoane ranite grav, una usor. Agresorul a folosit o arma de focUPDATE 2: Departamentul antiterorist al Parchetului din Paris se va ocupa de anchetaUPDATE 3: Cei doi pasageri care l-au imobilizat pe agresor sunt americaniUPDATE 4: Suspectul a facut obiectul unei fise a serviciilor de informatii franceze. Potrivit elementelor preliminare ale anchetei, acesta este marocan sau de origine marocana si ar avea 26 de ani. UPDATE 5: Premierul belgian Charles Michel denunta un atac terorist.

Trei persoane ranite in urma unui accident in Valcea

Trei persoane, intre care un copil, au fost transportate la spital, sambata dimineata, in urma unui accident produs pe DN 7, in judetul Valcea, in care au fost implicate trei autoturisme, scrie Mediafax.

Trei persoane au fost ranite intr-un tren de un individ inarmat

Trei persoane au fost ranite, dintre care doua grav, de un individ inarmat ce a deschis focul ieri intr-un tren ce circula intre Amsterdam si Paris, dar atacatorul a fost in cele din urma imobilizat de pasageri si predat politiei in gara Arras din nordul Frantei, transmite AFP, citand surse concordante.

New York: Trei persoane au fost ranite si trei etaje ale unui liceu au fost avariate, dupa ce o conducta de gaze a explodat

Trei persoane au fost ranite, joi seara, dupa ce o conducta de gaze a explodat in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York, scrie New York Times. Politia a precizat ca sapte.

Incident armat intr-un tren din Franta: Trei persoane au fost ranite, printre care si actorul Jean-Hugues Anglade

Un incident armat a avut loc vineri dupa-amiaza, intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), in urma caruia cel putin trei persoane au fost ranite, inclusiv actorul francez Jean-Hugues.

EXPLOZIE la un liceu din New York: Trei persoane au fost RANITE, in urma deflagratiei

Trei muncitori au fost raniti, dupa ce o conducta de gaze a explodat, joi, seara in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York.

Explozie la un liceu din New York. Trei persoane au fost ranite

O conducta de gaze a explodat joi seara in timpul unor lucrari de constructii la liceul John F. Kennedy din New York, ranind trei muncitori si provocand pagube pe trei etaje ale cladirii, au anuntat.

Accident grav in Bacau. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier care a avut loc in judetul Bacau, in localitatea Faraoani. Una dintre persoanele ranite a fost dusa in stare grava la spital. Doua masini in care se.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )