Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trei persoane au fost ranite intr-un tren de un individ inarmat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trei persoane au fost ranite intr-un tren de un individ inarmat

Trei persoane au fost ranite, dintre care doua grav, de un individ inarmat ce a deschis focul ieri intr-un tren ce circula intre Amsterdam si Paris, dar atacatorul a fost in cele din urma imobilizat de pasageri si predat politiei in gara Arras din nordul Frantei, transmite AFP, citand surse concordante. continuă pe Ziarul Bursa

Accident mortal pe DN2, in judetul Bacau. O femeie a murit si alte cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite intr-un accident rutier

O femeie a murit si alte cinci persoane, intre care un bebelus de sase luni si o fetita de zece ani, au fost ranite intr-un accident produs, joi dupa-amiaza, pe DN 2, in judetul Bacau, dupa ce doua autoturisme s-au ciocnit, in urma unei depasiri neregulamentare.

Franta: Trei raniti, inclusiv un actor, intr-un incident armat intr-un tren

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un incident armat produs vineri dupa-amiaza intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam - Paris. Printre raniti s-ar afla actorul francez Jean-Hugues Anglade, noteaza.

Trei raniti, inclusiv actorul Jean-Hugues Anglade, intr-un incident armat intr-un tren, in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un incident armat produs vineri dupa-amiaza intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez Jean-Hugues Anglade, afirma surse citate de publicatia Voix du Nord.

UPDATE Trei raniti, inclusiv actorul Jean-Hugues Anglade, intr-un incident armat intr-un tren, in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un incident armat produs vineri dupa-amiaza intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez Jean-Hugues Anglade, afirma surse citate de publicatia Voix du Nord.

Accident grav in Bacau. Sase persoane au fost ranite

Sase persoane au fost ranite intr-un grav accident rutier care a avut loc in judetul Bacau, in localitatea Faraoani. Una dintre persoanele ranite a fost dusa in stare grava la spital. Doua masini in care se.

Soferul turc ce a provocat accidentul de autocar din judetul Braila in care au murit trei persoane a fost retinut

Soferul turc care a provocat accidentul de autocar din localitatea Baldovinesti, judetul Braila, soldat cu decesul a trei persoane cu varste cuprinse intre sase si 15 ani si ranirea altor 27, a fost retinut, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva, el fiind acuzat de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, informeaza Mediafax.

Incident armat intr-un tren din Franta: Trei persoane au fost ranite, printre care si actorul Jean-Hugues Anglade

Un incident armat a avut loc vineri dupa-amiaza, intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), in urma caruia cel putin trei persoane au fost ranite, inclusiv actorul francez Jean-Hugues.

Trei raniti intr-un incident armat intr-un tren in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, intr-un incident armat produs vineri intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez Jean-Hugues Anglade, afirma surse.

FOTO. Focuri de arma intr-un tren din Franta. Actorul Jean-Hugues Anglade, printre raniti

Cel putin trei persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, intr-un incident armat produs vineri dupa-amiaza intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez Jean-Hugues Anglade.

Trei copii au murit si 25 de persoane au fost ranite dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat intre Galati si Braila. Autoritatile au declarat cod rosu

A fost o dimineata de cosmar in zona localitatii Baldovinesti. Un autocar inmatriculat in Turcia, cu 34 de pasageri, s-a rasturnat in aceasta dimineata pe soseaua Braila - Galati, intr-o curba. Impactul puternic a dus la ranirea a 25 de calatori, iar trei copii si-au pierdut viata. Autoritatile din Braila au cerut ajutorul salvatorilor galateni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )