Libnet.ro
UNICEF

15:30

Atentat cu masina-capcana in nord-vestul Pakistanului, soldat cu 42 de morti

Antena3 Antena3,
Atentat cu masina-capcana in nord-vestul Pakistanului, soldat cu 42 de morti

Un atentat cu masina-capcana comis duminica intr-o piata din Peshawar, oras situat in nord-vestul Pakistanului, in apropiere de frontiera afgana, a provocat moartea a 42 de persoane, potrivit unui bilant. continuă pe Antena3

PAKISTAN: 42 de oameni au murit intr-un atentat cu masina capcana.

Patruzeci si doua de persoane au murit in urma unui atentat cu masina capcana comis duminica intr-o piata din Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului, informeaza B1TV. Masina-capcana a explodat duminica in bazarul Kissa Khwani. Acesta este al treilea atentat comis intr-o saptamana la Peshawar, dupa cel soldat cu 82 de morti impotriva unei biserici si aproape 20 impotriva nunui autobuz cu functionari. Atentatul nu a fost revendicat dar ar purta amprenta talibanilor pakistanezi din cadrul .

Pakistan: 42 de morti dupa un atentat cu masina capcana in Peshawar

Patruzeci si doua de persoane au murit in urma unui atentat cu masina capcana comis duminica intr-o piata din Peshawar, situat in nord-vestul Pakistanului. Masina-capcana a explodat duminica in bazarul Kis.

Cutremur cu magnitudinea 6,8 grade in sud-vestul Pakistanului

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 grade a avut loc sambata in sud-vestul Pakistanului, o regiune deja devastata in urma cu patru zile de un cutremur care a provocat moartea a peste 300 de persoane, potrivit AFP. Noul cutremur s-a produs la 14 kilometri adancime, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de districtul Awaran, la ora locala 12:34 10:34, ora Romaniei), potrivit Institutului american de geofizica USGS.

UPDATE Cutremur cu magnitudinea 6,8 grade in sud-vestul Pakistanului, cel putin 12 morti

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 grade a avut loc sambata in sud-vestul Pakistanului, o regiune deja devastata in urma cu patru zile de un cutremur care a provocat moartea a peste 300 de persoane, potrivit AFP. Noul cutremur s-a produs la 14 kilometri adancime, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de districtul Awaran, la ora locala 12:34 10:34, ora Romaniei), potrivit Institutului american de geofizica USGS. Cel putin 12 oameni si-au pierdut viata si alti 7 au fost raniti.

Cutremur cu magnitudinea 6,8 in sud-vestul Pakistanului.

Un cutremur cu magnitudinea 6,8 a avut loc sambata in sud-vestul Pakistanului, o regiune deja devastata in urma cu patru zile de un cutremur care a provocat moartea a peste 300 de persoane relateaza Mediafax. Acest nou cutremur s-a produs la 14 kilometri adancime, la aproximativ 100 de kilometri nord-est de districtul Awaran, la ora locala 12. 34, ora Romaniei), potrivit Institutului american de geofizica USGS. Nu este vorba despre o replica, ci despre un nou seism, a declarat pentru .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )