Libnet.ro
UNICEF

17:30

Atentat cu masina-capcana in sud-estul Turciei. Cinci morti si 36 de raniti, potrivit bilantului provizoriu

Adevărul Adevărul,
Atentat cu masina-capcana in sud-estul Turciei. Cinci morti si 36 de raniti, potrivit bilantului provizoriu

Cel putin cinci persoane au murit, iar 36 au fost ranite,22, joi, intr-un atentat cu masina-capcana comis de rebeli kurzi contra unei sectii de politie in sud-estul Turciei, potrivit BBC News. continuă pe Adevărul

Atentat soldat cu cinci morti si 39 de raniti in sud-estul Turciei

Cinci persoane au murit si 39 au fost ranite intr-un atentat cu bomba comis miercuri noaptea de militanti din Partidul Muncitorilor din Kurdistan PKK) in sud-estul Turciei, relateaza Reuters si AFP.

Atentat soldat cu cinci morti si 39 de raniti in sud-estul Turciei

ACTUALIZARE 12:06 Premierul Ahmet Davutoglu condamna dur atacul cu bomba din sud-estul tarii Premierul turc Ahmet Davutoglu a condamnat dur, joi, atacul cu bomba comis miercuri noaptea in sud-estul Turciei de rebeli kurzi si a subliniat ca Turcia va continua sa lupte impotriva oricarui tip de teroare, informeaza Reuters.

Un nou atentat terorist in Turcia - VIDEO

Cel putin 22 de persoane au fost ranite joi intr-un atentat cu masina-capcana comis de rebeli kurzi contra unei sectii de politie in sud-estul Turciei, potrivit mass-media. Atacul, comis de rebelii Partidul.

Tanar decedat in accident rutier la Serbanesti. Bilantul negru in Olt a ajuns la cinci morti in accidente rutiere si incendii, de la inceputul anului

Un barbat de 25 de ani, din Coteana, si-a pierdut viatain noaptea de miercuri/joi intr-un accident produs pe raza localitatii Serbanesti. in numai jumatate de luna, numarul decedatilor in accidente rutiere si incendii a ajuns la cinci.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )