Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atentat sinucigas in Irak. Cel putin 37 de persoane au fost ucise

România Liberă România Liberă,
Atentat sinucigas in Irak. Cel putin 37 de persoane au fost ucise

Cel putin 37 de oameni au fost ucisi, luni, intr-un atentat cu un autovehicul capcana blindat, de la o baza a politiei din nord-vestul Bagdadului, informeaza surse politienesti si medicale. continuă pe România Liberă

Noi atentate in Bagdad. Cel putin zece persoane au fost ucise

Cel putin zece persoane au fost ucise, iar alte 30 ranite, joi seara, in urma a doua atentate produse in apropierea a doua hoteluri din Bagdad.

Cel putin zece persoane ranite in urma unui accident rutier pe DN1, pe raza localitatii Cioceni, Prahova

Un microbuz si o autoutilitara au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Prahova, pe drumul national DN1, pe raza localitatii Cioceni, in urma caruia au fost ranite 10 persoane, informeaza B1 TV.

Cel putin zece persoane ranite in urma unui accident rutier pe DN1D, pe raza localitatii Cioceni, Prahova

Un microbuz si o autoutilitara au fost implicate intr-un accident rutier in judetul Prahova, pe drumul national DN1D, pe raza localitatii Cioceni, in urma caruia au fost ranite 10 persoane, informeaza B1 TV.

Cel putin 12 femei din Australia au vrut sa se adere la ISIS

Politia din Australia a anuntat, vineri, ca cel putin 12 femei din Australia au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic.

Australia: Cel putin 12 femei au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic

Politia australiana a anuntat vineri ca cel putin 12 femei din Australia au incercat sa se alature gruparii Statul Islamic. Autoritatilea lanseaza astfel un apel la femeile care ar fi tentate sa se alature.

Cel putin zece morti si 30 de raniti in urma a doua atentate la Bagdad

Zece persoane au fost ucise si alte 30 ranite in urma a doua atentate produse joi seara in apropierea a doua hoteluri din Bagdad, relateaza Reuters in pagina electronica, ciatata de Mediafax. Primul atac a.

Desi era proiectat sa reziste cel putin 5 ani fara modificari, Codul Fiscal si cel de procedura vor fi schimbate in urmatorii doi ani

In mod cert vor fi modificari ale Codului fiscal. De fapt , vom vedea modificari in 4 zone: legslatia interna - Codul fiscal si cel de procedura, dupa care vor fi modificari in privinta conventiilor bilaterale pentru evitarea dublei conventii si privind preturile de transfer. In aceste 4 domenii vom vedea schimbari. In privinta Codului Fiscal, schimbarile vor fi in zona impozitului pe profit si a celui cu retinere la sursa. In unul-doi ani vom avea o schimbare majora in zona de impozitare, la modul in care se calculeaza dobanzile, la modul de impunere a redeventelor si a proprietatii intelectuale. Dar nu sunt modificari care nu izvorasc din necesitati practice interne, cum sunt cele la care se lucreaza in actuala varianta a Codului Fiscal, ci impuse de legislatia europeana, a explicat vineri Dan Badin partener coordonator servicii fiscale si juridice la Deloitte Romania.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )