Libnet.ro
UNICEF

09:30

ATENTATE la Beirut: Cel putin 23 de persoane au murit si 146 au fost ranite.

România Liberă România Liberă,
ATENTATE la Beirut: Cel putin 23 de persoane au murit si 146 au fost ranite.

Doua atentate au fost comise marti in fata ambasadei Iranului din Beirut, bilantul fiind de 23 de morti si 150 de raniti, informeaza Mediafax. Explozia s-a produs cu putin timp inainte de ora locala 10. 00, ora Romaniei), in cartierul Bir Hassan, in partea de sud a Beirutului. Imagini difuzate de postul de televiziune Al-Mayadeen prezentau locuitori cuprinsi de panica, masini incendiate, corpuri calcinate si un incendiu intr-un imobil. Este vorba despre un dublu atac pentru care doi . continuă pe România Liberă

Atentate cu masini-capcana la Ambasada Iranului din Beirut: Cel putin 7 persoane au murit

Cel putin sapte persoane au fost ucise marti dimineata in apropierea Ambasadei Iranului din Beirut, Liban, in urma a doua explozii cu masini-capcana, relateaza Fox News. in urma primei explozii, poarta.

Un avion de calatori s-a prabusit in Rusia. Cel putin 44 de persoane au murit

Cel putin 44 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan, anunta presa rusa.

UPDATE Un avion de calatori s-a prabusit in Rusia. Cel putin 50 de persoane au murit

Cel putin 50 de persoane au murit dupa ce un avion de pasageri s-a prabusit duminica in apropierea orasului rus Kazan, anunta presa rusa.

VIDEO Ciclonul care a lovit Sardinia a provocat moartea a cel putin 17 persoane

Inundatiile care au lovit insula italiana Sardinia, descrise drept exceptionale de autoritati si ciclon de catre presa, a provocat moartea a 17 persoane, a anuntat presedintele regiunii Ugo Cappellacci, adaugand ca bilantul ar putea sa creasca, intrucat exista persoane disparute, relateaza AFP.

Cel putin 10 morti intr-un atentat cu bomba comis in fata ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana comis astazi in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP.

Cel putin zece morti intr-un atentat comis in fata Ambasadei Iranului la Beirut

Cel putin 10 persoane si-au pierdut viata intr-un atentat cu masina-capcana, comis marti in fata ambasadei Iranului la Beirut, a anuntat o sursa de securitate libaneza, potrivit AFP, citata de.

UPDATE. Avion prabusit in centrul Rusiei: Cel putin 50 de persoane au murit.

Au fost recuperate trupurile a 50 de persoane decedate in accidentul aviatic din Rusia, informeaza rt. com. Initial au fost raportate 44 de decese. Mai tarziu, Agentia Federala de Transport Aerian a declarat ca au fost la bord 50 de persoane - inclusiv sase membri ai echipajului. Avionul a incercat sa aterizeze de mai multe ori. Unul dintre rezervoare a explodat in timp ce ateriza, informeaza autoritatile ruse. --- Potrivit Russia Today, 52 de pasageri ar fi murit in accidentul .

Puternica furtuna de zapada in China: Cel putin patru persoane au murit

Metropola chineza Harbin a fost afectata de cea mai puternica furtuna de zapada din ultima jumatate de secol, soldata cu cel putin patru morti in regiune, scrie xinhuanet. com. Peste 50. 000 de persoane au.

Cel putin noua morti in Sardinia, in urma unor inundatii

Cel putin noua persoane au murit luni din cauza mai multor ploi torentiale si furtuni care au inundat zone importante din insula italiana Sardinia, au anuntat autoritatile locale, porivit BBC.

Parti importante din orasul Washington au fost distruse. Cel putin cinci morti si zeci de raniti in SUA, in urma unor tornade si furtuni

Cel putin cinci persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite, duminica, in urma unor furtuni violente si tornade puternice care au produs pagube importante in Midwest, in Statele Unite, informeaza AFP,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )