Libnet.ro
UNICEF

09:30

Atentate la Bruxelles: Mohamed Abrini recunoaste ca este barbatul cu palarie de pe aeroportul Zaventem

Antena3 Antena3,
Atentate la Bruxelles: Mohamed Abrini recunoaste ca este barbatul cu palarie de pe aeroportul Zaventem

Procuratura federala a Belgiei a anuntat sambata ca belgiano-marocanul Mohamed Abrini a recunoscut ca este barbatul cu palarie de pe aeroportul international Zaventem din Bruxelles, adica. continuă pe Antena3

Atentate la Bruxelles: Mohamed Abrini recunoaste ca este barbatul cu palarie de pe aeroportul Zaventem

Mohamed Abrini a recunoscut ca este barbatul cu palarie de pe aeroportul international Zaventem din Bruxelles, potrivit procuraturii federale a Belgiei, acela care a fost implicat in atentatul de.

Atacurile de la Bruxelles: Mohamed Abrini, suspectul arestat in legatura cu atacul de la Paris, a recunoscut ca este barbatul cu palarie din aeroportul Zaventem

Procuratura federala belgiana a anuntat sambata ca Mohamed Abrini, arestat vineri la Bruxelles fiind suspectat de implicare in atacul teroriste din noiembrie de la Paris, a recunoscut ca este barbatul cu palarie care apare in imaginile video realizate in data de 22 martie de camerele de supraveghere impreuna cu cei doi atacatori kamikaze de la aeroportul Zaventem.

Mohamed Abrini a recunoscut ca este teroristul cu palarie de la aeroportul din Bruxelles

Procuratura Belgiei a anuntat sambata ca Mohamed Abrini, capturat cu o zi in urma de catre fortele de interventie belgiene, a recunoscut ca este teroristul cu palarie si jacheta alba surpins de camerele de supraveghere ale aeroportului Zaventem impreuna cu atentatorii sinucigasi Ibrahim el Bakraoui si Najim Laachraoui, transmite Reuters.

Atentate la Paris: Mohamed Abrini, unul dintre suspecti, a fost arestat

Mohamed Abrini, unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, a fost arestat vineri, a anuntat postul belgian de televiziune VRT, informeaza Reuters si cotidianul La Derniere Heure. Abrini, un.

Atentate la Paris: Suspectul Mohamed Abrini, inculpat pentru crime teroriste

Mohamed Abrini, care a fost arestat la Bruxelles, a fost inculpat sub acuzatiile de crime teroriste si participare la activitatile unui grup terorist, potrivit judecatorilor belgieni, arata.

Atentate la Paris: A fost ARESTAT Mohamed Abrini, unul dintre suspecti

Unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, Mohamed Abrini, a fost arestat vineri, a anuntat postul belgian de televiziune VRT, informeaza Reuters si cotidianul La Derniere Heure .

Belgianul Mohamed Abrini, care ar fi avut legaturi cu atentatele din Paris si Bruxelles, a fost arestat

Belgianul Mohamed Abrini a fost arestat. potrivit The Telegraph, el a fost implicat in atacurile teroriste din noiembrie de la Paris. Televiziunea nationala din Belgia ar fi transmis informatia ca suspectul a.

Atentatele de la Paris: Mohamed Abrini, inculpat pentru asasinate teroriste

Mohamed Abrini, suspect-cheie in atentatele comise pe data de 13 noiembrie 2015 la Paris, arestat vineri la Bruxelles, a fost inculpat pentru asasinate teroriste si participare la activitatile unei grupari teroriste, a anuntat sambata Parchetul federal belgian, citat de AFP.

UPDATE. Autoritatile judiciare belgiene confirma arestarea a cinci suspecti de terorism, intre care si Mohamed Abrini, cautat pentru atentatele de la Paris

Unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, Mohamed Abrini, a fost arestat, vineri. Sursa Foto: The Telegraph. Parchetul federal belgian a confirmat arestarea acestuia si a altor patru suspecti. Unul dintre acestia ar fi Osama K. , ar putea fi persoana care a fost in contact cu teroristul kamikaze de la metroul din Bruxelles, in aceeasi zi.

UPDATE. Au fost retinuti mai multi suspecti de terorism, intre care si Mohamed Abrini, cautat pentru atentatele de la Paris

Unul dintre suspectii atentatelor din 13 noiembrie de la Paris, Mohamed Abrini, a fost arestat vineri, a anuntat postul belgian de televiziune VRT, informeaza Reuters si cotidianul La Derniere Heure. Sursa Foto: The Telegraph.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )