Libnet.ro
UNICEF

12:00

Atentie, vine canicula! Timp de trei zile, temperaturile vor depasi 35 de grade

Adevărul Adevărul,
Atentie, vine canicula! Timp de trei zile, temperaturile vor depasi 35 de grade

Timp de trei zile, incepand de astazi si pana pe 28 iulie, va fi extrem de cald in aproape toata tara. meteorologii au emis o avertizare potrivit careia indicele de temperatura-umezeala ITU) va depasi frecvent pragul de 80 de unitati. continuă pe Adevărul

Rajoy anunta trei zile de doliu national in urma catastrofei feroviare din Spania.

Premierul spaniol Mariano Rajoy a anuntat joi trei zile de doliu national in urma accidentului feroviar in care au murit cel putin 78 de persoane, miercuri, in Galicia, transmite Mediafax. Voi semna astazi joi) un decret declarand trei zile de doliu national in intreaga Spanie, a declarat Rajoy, aflat intr-o vizita la locul catastrofei, una dintre cele mai sangeroase din istoria tarii, la Santiago de Compostela, in nord-vestul Spaniei, conform AFP. Citeste si ACCIDENT TREN SPANIA: zeci de .

NIMENI nu l-a vazut pe Hayssam. De trei zile, autoritatile se contrazic, iar TERORISTUL nu-i in custodia nimanui

La trei zile de la aducerea lui Omar Hayssam in tara, autoritatile se contrazic si nimeni nu confirma ca l-ar avea in custodie pe sirian. Tribunalul Bucuresti il judeca maine intr-un dosar in care.

Vine canicula! Doua saptamani cu pana la 36 de grade in Prahova

Vara isi intra in drepturi, iar dupa cateva saptamani de vreme capricioasa, temperaturile schimba foaia si devin mai mari decat in mod obisnuit. Urmeaza doua saptamani cu maxime de 36 de grade, la umbra, in Muntenia.

Canicula in Prahova. Patru zile cu disconfort termic

Incepand de joi, 25 iulie, si pana duminica, 28 iulie, canicula si disconfortul termic se vor instala in Prahova. Cea mai mare parte a tarii este sub incidenta unei informari meteo de temperaturi ridicate.

Vine canicula. Ce recomandari au medicii pentru aceasta perioada

Specialistii au formulat o serie de recomandari pentru aceasta perioada, atentionand romanii, dar mai ales bolnavii cronici si pe cei care sufera de afectiuni psihice, sa evite sa iasa afara pe canicula si sa-si ia medicamentele. De asemenea, medicii sustin ca ar fi bine, pe cat posibil, sa se evite plimbarea prelungita prin soare intre orele 11 si 18.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )