Libnet.ro
UNICEF

18:00

Atentionare de ploi si ninsori pana miercuri dimineata. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Atentionare de ploi si ninsori pana miercuri dimineata. Care sunt zonele vizate

Meteorologii au emis in urma cu putin timp o informare de ploi puternice si ninsori. Atentionarea este valabila incepand de marti dimineata, de la ora 2:00, pana miercuri. continuă pe Antena3

Alerta meteo de ploi si ninsori pana maine

Meteorologii au emis o noua alerta de ploi si ninsori, iar atentionarea meteo se activeaza astazi la ora 18 si este valabila pana maine la ora 15.

Be EU: Ce inseamna dezvoltarea regionala pentru Romania si care sunt tipurile de proiecte finantate de UE

Sabina Iosub l-a avut invitat, sambata, la emisiunea BE EU, pe europarlamentarul Derek Vaughan, care a explicat, la Antena 3, care sunt tipurile de proiecte finantate de regula prin fondurile regionale ale.

ANM: Ploi insemnate cantitativ si ninsori, pana pe 13 octombrie (VIDEO)

Meteorologii au emis luni o informare de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului, precipitatii mixte la munte, valabila in intervalul 11 octombrie, ora 02:00 13 octombrie, ora.

Informare meteo de ploi si vant puternic, valabila de luni noapte pana joi dimineata

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare de ploi insemnate cantitativ, intensificari ale vantului si precipitatii mixte la munte, valabila din aceasta noapte, incepand cu ora 2. 00 si pana joi la ora 10. 00 dimineata.

Dragnea a depus la Senat proiectul de lege prin care sunt eliminate peste 100 de taxe, inclusiv taxa Radio-TV; initiativa se va dezbate in procedura de urgenta: Sistemul public a tot inventat taxe mici sau mari

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a depus luni, la Parlament, un proiect de lege privind eliminarea a 102 taxe nefiscale de la 1 ianuarie 2017. intre taxele care ar urma sa fie eliminate se afla timbrul de mediu pentru autovehicule, taxe la Registrul Comertului, taxe consulare si de cetatenie, taxe pentru cazierul fiscal, taxele radio tv, taxa suplimentara pentru eliberarea pasaportului temporar, taxa pentru pierderea sau modificarea actelor, taxe extrajudiciare de timbru, taxa pentru permisele de pescuit recreativ sau sportiv, taxa pentru serviciile prestate de MAI pentru public, tarifele percepute de Casa Nationala de Pensii, noteaza Agerpres.

Seara cu multe goluri in preliminariile Campionatului Mondial. Care sunt rezultatele etapei a doua (FOTO)

Etapa a doua din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018 s-a incheiat cu partidele de sambata seara. Cap de lista a fost Romania care a trecut de Armenia cu 5-0. Nici Muntenegru,.

Copiii pot fi scosi din tara mai usor. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca parintii

Copiii romani vor putea calatori mai usor in strainatate. Parintele care ii insoteste nu mai are nevoie de procuri notariale de fiecare data cand iese din tara cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )