Libnet.ro
UNICEF

05:00

Atentionarea MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in Slovenia

Antena3 Antena3,
Atentionarea MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in Slovenia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care tranziteaza sau se afla pe teritoriul Sloveniei ca prognozele meteorologice indica o racire puternica a vremii, ninsori abundente si . continuă pe Antena3

Cod galben pentru zapada, polei si vant puternic marti in Bulgaria. Recomandarea pentru romanii care vor sa mearga acolo

MAE informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze pe teritoriul Bulgariei ca marti mai multe regiuni din aceasta tara vor fi sub incidenta unui cod galben pentru zapada,.

Amenzi mari pentru romanii care nu-si curata turturii de pe acoperisuri

Persoanele fizice si juridice au obligatia ca, pe timp de iarna, sa indeparteze turturii de gheata formati la nivelul acoperisului imobilului, in caz contrar riscand o amenzi de pana la 2. 000 de lei, .

Anunt important al MAE, pentru cei care vor sa calatoreasca in Bulgaria

Romanii care se afla sau vor sa ajunga in Bulgaria in perioada urmatoare trebuie sa aiba masinile dotate corespunzator pentru iarna, informeaza Ministerul Afacerilor Externe. Meteorologii au instituit cod.

FOTOGALERIE CES Las Vegas Conceptul Volkswagen BUDD-e ne arata platforma pe care vor fi construite viitoarele masini electrice Volkswagen

Volkswagen se incapataneaza sa arate ce poate in SUA, iar la Consumer Electronics Show CES) din Las Vegas a adus conceptul Volkswagen BUDD-e un model compact cu design de mini autobuz ce prefigureaza elemente interesante: o noua platforma pentru masinile electrice Volkswagen care vor fi lansate din 2019 incolo si o tehnologie de recunoastere a gesturilor soferului pentru a controla diverse functii tehnologie care se va regasi si pe urmatorul Volkswagen Golf).

Cinci lucruri care vor disparea in urmatorii cinci ani

Din punct de vedere al tehnologiei, 2010 a fost un an foarte diferit fata de 2015. Asa cum va fi si 2020. Jurnalistii de la TechCrunch au realizat un top al lucrurilor care vor disparea, sau vor fi folosite mult.

Dupa atentatele din Franta, numarul celor care vor sa se inroleze in armata a crescut de zece ori

Numarul celor care vor sa se inroleze in Armata Frantei a crescut de 10 ori, de la 150 la 1. 500 de inscrieri zilnic, dupa atentatele jihadiste comise la Paris in ianuarie si noiembrie anul trecut, potrivit EFE.

Vesti bune pentru romanii cu credite in lei. Costul leilor a scazut la un minim istoric

Dobanda Robor cu scadenta la trei luni, referinta pentru costul creditelor de retail in lei, deschide anul 2016 la minimul istoric de 1% pe an dupa ce in ultimele sedinte din 2015 s-a pozitionat pe o panta .

VIDEO CES Las Vegas. HTC a prezentat o noua versiune a ochelarilor de realitate virtuala Vive care vor fi lansati in aprilie

HTC a surprins multa lume cand in martie 2015 a anuntat ca va construi un dispozitiv de realitate virtuala gandit pentru gaming. Initial a promis ca il va lansa in 2015, acest lucru nu s-a intamplat, dar la CES Las Vegas compania a prezentat o noua versiune - Vive Pre - si a promis ca lansarea comerciala va fi in aprilie, pana atunci 7. 000 de unitati urmand a ajunge la dezvoltatori.

Cine sunt magistratii care vor sa conduca CSM in 2016 si ce isi propun

Judecatorul Mircea Aron, reprezentant din 2010 al ICCJ in CSM, candideaza la functia de presedinte al Consiliului Suprem al Magistraturii CSM) iar Luminita Palade, membru al CSM din 2013, si-a depus candidatura la functia de vicepresedinte al Consiliului. Teoretic cel putin, avand in vedere ca sunt singurii candidati, cei doi magistrati ar trebui sa fie alesi fara probleme miercuri in Plenul CSM. Cine va conduce institutia care garanteaza independenta justitiei in 2016 si cum vad cei doi prioritatile CSM in noul an?.

Amenzi drastice pentru firmele care nu curata zapada pe trotuare

Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a atentionat firmele ca vor fi amendate daca nu curata zapada pe trotuare si a cerut operatorilor de salubrizare sa deszapezeasca prioritar zonele de acces .

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )