Libnet.ro
UNICEF

07:30

Aterizare FORTATA pe marginea unei autostrazi din Germania. O persoana A MURIT

Antena3 Antena3,
Aterizare FORTATA pe marginea unei autostrazi din Germania. O persoana A MURIT

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea autostrazii A28, imediat dupa decolare, din cauza unor dificultati, in apropiere de localitatea. continuă pe Antena3

Incident aviatic in Germania: Un mort si trei raniti dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea unei autostrazi

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea autostrazii A28, imediat dupa decolare, din cauza unor dificultati, in apropiere de localitatea Oldenburg, potrivit presei germane, citate de The Mirror, scrie Mediafax. Avionul tocmai decolase de pe un aerodrom aflat in apropiere si s-a confruntat cu dificultati, catre ora locala 13. 30, ora Romaniei). Pilotul a murit, potrivit presei locale, iar alte trei persoane au fost ranite.

Accident aviatic in Germania: un mort si 3 raniti dupa o aterizare fortata

Un avion cu 4 persoane la bord a aterizat fortat pe marginea unei autostrazi in apropiere de Oldenburg, Germania, imediat dupa ce a decolat de pe un aerodrom din apropiere. O persoana a murit si alte trei au fost ranite in urma accidentului.

Un mort si trei raniti in Germania, dupa ce un avion a aterizat fortat pe marginea unei autostrazi

O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, duminica, dupa ce un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat pe marginea autostrazii A28, imediat dupa decolare, din cauza unor dificultati, in apropiere de localitatea Oldenburg, din nordul Germaniei.

Exporturile si productia industriala din Germania, in crestere

Exporturile si productia industriala a Germaniei au crescut in februarie, semnaland imbunatatirea increderii in redresarea celei mai mari economii din Europa, conform Bloomberg, transmite Agerpres.

Surse: Sirianul gasit in portbagajul unei masini din Capitala a fost otravit

Sirianul gasit mort si depozitat intr-un geamantan din portbagajul unei masini a fost cel mai probabil otravit, potrivit unor surse citate de B1 TV. Dezvaluiri socante ies la iveala in cazul barbatului de 53 de.

Cadavrul gasit in portbagajul unei masini din Capitala ar apartine unui sirian

Autoturismul in portbagajul caruia a fost gasit un cadavru in Capitala, avea numere de Constanta si ar apartine unui cunoscut lant hotelier din Mamaia, informeaza B1 TV. in plus, surse spun ca ramasitele.

Cadavrul gasit in portbagajul unei masini din Capitala ar apartine administratorului unui hotel din Mamaia: Barbatul este un colaborator al finantatorului The Money Channel

UPDATE: Ora 14:00 - Autoturismul in portbagajul caruia a fost gasit un cadavru in Capitala avea numere de Constanta si ar apartine unui cunoscut lant hotelier din Mamaia, informeaza B1 TV. Numele barbatului ar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )