Libnet.ro
UNICEF

06:00

Auchan deschide al 27-lea hypermarket din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Auchan deschide al 27-lea hypermarket din Romania

Lantul comercial Auchan deschide, maine, un hypermarket in Deva, al 27-lea din tara noastra si al 16-lea din seria celor 20 de magazine preluate de la Real, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ellie White canta pentru a ajuta nevazatorii din Romania

Ellie White, Dan Helciug, Mihai Margineanu Francesca Sarbu X Factor), Blade Strings White Mahala si Roxana Stroe canta gratuit pe 3 aprilie in Club Fabrica pentru a ajuta la construirea unui Centru Socio-Profesional si de Reabilitare pentru Nevazatorii din Romania.

Primele autocare Euro 6 din Romania, cumparate de o companie sibiana.

Cel mai mare transportator de persoane din Romania, compania Atlassib, a lansat pe piata 10 autocare noi Mercedes Benz Tourismo. Ele sunt primele autocare Euro 6 din tara. Transportatorul a ajuns sa aiba acum 60 de autocare noi din totalul flotei, care numara aproape 200 de autocare proprii, care circula pe 35 de rute din 13 tari ale Uniunii Europene. Deschidem drumul autocarelor Euro 6 in Romania si lansam aceste 10 autocare Mercedes Benz Tourismo, care vor arata in Europa ca si .

Disputa pe manualele digitale. Uniunea Editorilor din Romania: Proiectul Ministerului Educatiei pentru manualele de clasa I si a II-a este un esec anuntat in care vinovatul trebuie sa fie editurile

Documentatia publicata de Ministerul Educatiei pentru elaborarea de noi manuale este imprecisa si incompleta in zona manualelor digitale, a declarat presedintele Uniunii Editorilor din Romania, Mihail Penescu, in cadrul unei conferinte referitoare la situatia manualelor. Acesta a sustinut ca Ministerul nu mai are decat rolul de a proteja firmele prietene de o concurenta deschisa si ca proiectul ministerului pentru manualele de clasa I si a II-a este proiectul unui esec anuntat in care vinovatul, anuntat si el, trebuie sa fie editurile.

Transporturi agabaritice pe drumurile din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza ca in perioada 26. 2014 se vor efectua patru transporturi agabaritice pentru care au fost eliberate autorizatii speciale de transport, potrivit unui comunicat de presa.

VIDEO Au dat foc la zapada in martie: spectacol la cel mai tare concurs al sporturilor de iarna din Romania

Primavara a inceput sa-si faca simtita prezenta, insa la Harghita Madaras, la peste 1. 800 de metri, schiorii si snowboarderii n-au tinut cont de temperaturile de afara, fiind atrasi de un eveniment la care au participat 39 de sportivi din Romania, Ungaria si Polonia.

O banda de infractori minori a TERORIZAT un intreg judet din Romania! Politistii au mainile legate

Bandele de minori terorizeaza de ani buni localnicii si autoritatile din judetul Neamt. Membrii gruparilor ataca, in special, persoanele in varsta. Pentru ca nu au implinit inca 14 ani, micii.

Immofinanz analizeaza terenurile din Romania

Grupul austriac Immofinanz, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari de pe piata locala, a inceput analiza terenurilor pe care le detine in Romania, inclusiv prin intermediul Adama, in suprafata totala de 300 ha si vrea sa inceapa.

Retailerul de bricolaj Obi se pregateste sa plece din Romania - surse

Retailerul german de bricolaj Obi se pregateste sa se retraga in acest an de pe piata romanesca, unde a inregistrat pierderi in fiecare dintre ultimii ani incepand cu 2008, cand a deschis primul magazin, au declarat agentiei Mediafax surse din piata de profil.

Retailerul de bricolaj OBI isi pregateste exitul din Romania

Retailerul german de bricolaj Obi se pregateste sa se retraga in acest an de pe piata romanesca, unde a inregistrat pierderi in fiecare dintre ultimii ani incepand cu 2008, cand a deschis primul magazin, au declarat agentiei Mediafax surse din piata.

Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala: Am propus o alocare minima de 850 milioane de euro pentru sectorul ITC din Romania din fondurile UE 2014-2020

Sustinem o alocare importanta financiara pentru Romania pentru sectorul ITC din fondurile UE aferente exercitiului financiar 2014-2020 si am propus Ministrului Fondulurilor Europene si voi propune Primului Ministru ca limita minima sa fie de 850 milioane de euro interventie pentru sectorul ITC, fonduri comunitare, fara cofinantare nationala si fara TVA, a declarat marti Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Miercuri in sedinta de Guvern va avea loc o dezbatere pe marginea urmatorului draft de acord de parteneriat pentru absorbtia fondurilor UE din exercitiul financiar 2014-2020, a mai spus Cotovelea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )