Libnet.ro
UNICEF

13:30

Retailerul de bricolaj OBI isi pregateste exitul din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Retailerul de bricolaj OBI isi pregateste exitul din Romania

Retailerul german de bricolaj Obi se pregateste sa se retraga in acest an de pe piata romanesca, unde a inregistrat pierderi in fiecare dintre ultimii ani incepand cu 2008, cand a deschis primul magazin, au declarat agentiei Mediafax surse din piata. continuă pe Wall-Street Ro

Retailerul de bricolaj Obi se pregateste sa plece din Romania - surse

Retailerul german de bricolaj Obi se pregateste sa se retraga in acest an de pe piata romanesca, unde a inregistrat pierderi in fiecare dintre ultimii ani incepand cu 2008, cand a deschis primul magazin, au declarat agentiei Mediafax surse din piata de profil.

Lantul de magazine de bricolaj Obi se va retrage de pe piata romaneasca, dupa mai bine de cinci ani de pierderi

Retailerul german de bricolaj Obi se pregateste sa se retraga in acest an de pe piata romanesca, unde a inregistrat pierderi in fiecare dintre ultimii ani incepand cu 2008, cand a deschis primul magazin, afirma surse din piata de profil.

Ellie White canta pentru a ajuta nevazatorii din Romania

Ellie White, Dan Helciug, Mihai Margineanu Francesca Sarbu X Factor), Blade Strings White Mahala si Roxana Stroe canta gratuit pe 3 aprilie in Club Fabrica pentru a ajuta la construirea unui Centru Socio-Profesional si de Reabilitare pentru Nevazatorii din Romania.

Primele autocare Euro 6 din Romania, cumparate de o companie sibiana.

Cel mai mare transportator de persoane din Romania, compania Atlassib, a lansat pe piata 10 autocare noi Mercedes Benz Tourismo. Ele sunt primele autocare Euro 6 din tara. Transportatorul a ajuns sa aiba acum 60 de autocare noi din totalul flotei, care numara aproape 200 de autocare proprii, care circula pe 35 de rute din 13 tari ale Uniunii Europene. Deschidem drumul autocarelor Euro 6 in Romania si lansam aceste 10 autocare Mercedes Benz Tourismo, care vor arata in Europa ca si .

Transporturi agabaritice pe drumurile din Romania

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania informeaza ca in perioada 26. 2014 se vor efectua patru transporturi agabaritice pentru care au fost eliberate autorizatii speciale de transport, potrivit unui comunicat de presa.

Huawei isi va spori investitiile si angajatii din Romania

Compania chinezeasca de telecomunicatii Huawei intentioneaza sa isi mareasca valoarea investitiilor din tara noastra si sa ridice, pana in 2018, numarul angajatilor de aici la 1 mie, dintre care 70% vor fi romani, a anuntat, ieri, la Shenzhen, conducerea firmei, dupa intrevederea cu vicepremierul Liviu Dragnea, aflat vizita de lucru in China, transmit surse din presa.

Dupa afirmatia lui Lukashenko, Ucraina isi recheama ambasadorul din Belarus.

Ucraina si-a rechemat ambasadorul din Belarus, Mykhailo Yezhel, pentru consultari in ceea ce priveste pozitia acestei tari in problema din Crimeea, anunta ITAR-TASS. Dupa declaratia presedintelui Alexander Lukashenko, ministrul de externe al Ucrainei a rechemat ambasadorul din Belarus pentru consultari si a trimis o nota omologului sau prin care se subliniaza faptul ca declaratiile presedintelui contravin normelor universal recunoscute ale dreptului international si cu pozitia exprimata de .

Kievul isi retrage trupele din Crimeea.

Kievul a decis luni sa-si transfere trupele din Peninsula Crimeea, anexata de Rusia, pe teritoriul Ucrainei, transmite AFP, citata de Mediafax. In curs de actualizare.

Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala: Am propus o alocare minima de 850 milioane de euro pentru sectorul ITC din Romania din fondurile UE 2014-2020

Sustinem o alocare importanta financiara pentru Romania pentru sectorul ITC din fondurile UE aferente exercitiului financiar 2014-2020 si am propus Ministrului Fondulurilor Europene si voi propune Primului Ministru ca limita minima sa fie de 850 milioane de euro interventie pentru sectorul ITC, fonduri comunitare, fara cofinantare nationala si fara TVA, a declarat marti Razvan Cotovelea, ministrul pentru Societatea Informationala. Miercuri in sedinta de Guvern va avea loc o dezbatere pe marginea urmatorului draft de acord de parteneriat pentru absorbtia fondurilor UE din exercitiul financiar 2014-2020, a mai spus Cotovelea.

Faze tari: 4 locuri bantuite din Romania. Legende urbane sau adevaruri care sunt dincolo de noi?; Ce se intampla in lume, intr-un minut? Curiozitati pe care nu le stiai; Reactia unui barbat dupa ce a incercat sa bea 4 litri de sos picant

Au scos bani din bancomat prin tunel. Hotii au furat 70. 000 de lire sterline dintr-un supermarket din Anglia, dupa ce au sapat o galerie. Jaf ca-n filme! Au sapat un tunel, lung de 15 metri, ca sa jefuiasca un ATM dintr-un supermarket. Cine spune ca grasutele nu pot dansa bine? Ea a innebunit internetul cu miscarile ei senzationale! Whitney Thore a devenit o senzatie pe internet! Este pasionata de dans, iar miscarile ei i-a lasat pe toti cu gura cascata.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )