Libnet.ro
UNICEF

01:06

Audi va investi 24 miliarde euro in urmatorii cinci ani, cu scopul de a depasi BMW

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Audi va investi 24 miliarde euro in urmatorii cinci ani, cu scopul de a depasi BMW

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, cu scopul de a depasi liderul pietei auto de lux, BMW, relateaza Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

Audi va investi 24 miliarde euro pentru dezvoltarea de noi modele, in incercarea de a depasi BMW

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, in.

Audi investeste 24 miliarde de euro pentru a dezvolta noi modele

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, cu scopul de a depasi liderul pietei auto de lux, BMW, relateaza Bloomberg.

Atac la BMW: Audi investeste 24 MLD. euro pentru noi modele

Audi va investi 24 de miliarde de euro in urmatorii cinci ani pentru a dezvolta noi tehnologii si pentru a extinde productia, cu doua miliarde mai mult decat era prevazut in planul initial de investitii, cu scopul de a depasi liderul pietei auto de.

Buzoianca Adina Raducan, castigatoarea concursului X Factor, a fost remarcata de Horia Brenciu in urma cu cinci ani

Buzoianca Adina Raducan, in varsta de 16 ani, a reprezentat aseara surpriza placuta a concursului X Factor impresionand cu calitatile sale vocale de exceptie si reusind sa castige marele trofeu, dar si premiul de 100. 000 de euro pus in joc.

Cristi Borcea a iesit putin din inchisoare ca sa-si lase nevasta gravida. Mai are de stat cinci ani si jumatate dupa gratii

Cristi Borcea, fost actionar la Dinamo, a fost condamnat la sase ani si patru luni de inchisoare in martie 2014 si isi executa pedeapsa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )