Libnet.ro
UNICEF

11:00

Audieri la CFR: Circa 200 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

B1 B1,
Audieri la CFR: Circa 200 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

UPDATE 11:12 Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov a emis 81 mandate de aducere pentru angajatii CFRCalatori din Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova si Iasi. Acestia urmeaza sa fie audiati. continuă pe B1

Perchezitii la CFR: Circa 200 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

UPDATE 10:22 11 persoane din cadrul Ministerului Transportului au fost ridicati si ei si dusi la audieri. UPDATE 09:50 Mai multi directori ai Ministerului Transporturilor, dar si ai Regionalei CFRBrasov,.

Perchezitii la CFR Brasov: Peste 100 de persoane anchetate pentru luare de mita, evaziune fiscala si alte fapte de coruptie

UPDATE 09:50 Mai multi directori ai Ministerului Transporturilor, dar si ai Regionalei CFRBrasov, cat si controlori de bilete sunt condusi spre audieri. Ei sunt acuzati de fapte de coruptie si pentru luare.

Perchezitii la CFR Brasov: Peste 100 de persoane anchetate pentru luare de mita

UPDATE 09:26 La ora transmiterii acestei stiri, mai multi controlori de tren au fost dusi la Parchetul Tribunalului Brasov in urma descinderilor de la regionala CFR Brasov. Procurorii DNA au descins, joi.

Arad: Un POLITIST a fost retinut pentru LUARE DE MITA.

Un politist din Arad a fost retinut, miercuri dimineata, pentru trafic de influenta, dupa ce a primit mita de la un sofer ca sa-i reduca perioada de suspendare a permisului de conducere, informeaza Mediafax. Procurorii au dispus, miercuri, retinerea agentului Maris Marinel de la Politia municipiului Arad, pentru trafic de influenta, potrivit unui comunicat de presa transmis de Parchetul de pe langa Tribunalul Arad. In fapt, din probatoriul administrat in cauza s-a stabilit ca inculpatul .

Bacau: Directorii Grupului Scolar din Podu Turcului, inchisi pentru luare de mita

Fostul director al Grupului Scolar Alexandru Vlahuta din comuna Podu Turcului, judetul Bacau, si fosta adjuncta a aceleiasi institutii de invatamant au fost retinuti pentru a fi incarcerati.

Constanta: Cele trei persoane retinute pentru proxenetism si trafic de minori au fost arestate

Cele trei persoane retinute miercuri de procurorii constanteni in cazul de proxenetism si trafic de minori, in care una din victime a fost o eleva de 13 ani, au fost arestate preventiv, informeaza Mediafax.

PORNOGRAFIE INFANTILA. Cele trei persoane retinute pentru proxenetism si trafic de minori au ...

Cele trei persoane retinute de procurorii constanteni in cazul de proxenetism si trafic de minori in care una dintre victime este o eleva de 13 ani au fost arestate preventiv, ceilalti zece suspecti din dosar, intre care si invatatoarea care a racolat-o pe eleva, fiind cercetati in libertate, scrie Mediafax. Magistratii Tribunalului Constanta au admis, miercuri seara, propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile formulata de procurorii DIICOT impotriva lui Costel Albescu, Mustafa Niazi .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )