Libnet.ro
UNICEF

01:05

Audieri in lant, in dosarul CNA

România Liberă România Liberă,
Audieri in lant, in dosarul CNA

Viorel Hrebenciuc,sefa CNA, Laura Georgescu si Gheorghe Stefan sunt audiati, miercuri, la DNA, in dosarul acordarii licentei televiziunii Giga TV. continuă pe România Liberă

Laura Georgescu si Viorel Hrebenciuc, audiati la DNA in dosarul CNA (VIDEO)

00 La sediul DNAa ajuns si sefa Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, ca va fi audiata tot in dosarul CNA. Viorel Hrebenciuc a ajuns miercuri dimineata la sediul Directiei.

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul CNA

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul CNA, in care este cercetat pentru posibile fapte de coruptie, transmit surse din presa.

UPDATE: Viorel Hrebenciuc si Laura Georgescu, audiat in dosarul CNA

Viorel Hrebenciuc a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul CNA, in care este cercetat pentru posibile fapte de coruptie. in acest dosar, el este cercetat in arest la domiciliu, conform B1 Tv.

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul CNA

ACTUALIZARE 11:42 Laura Georgescu, la DNA pentru a fi audiata Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata in dosarul in care este cercetata alaturi de Viorel Hrebenciuc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )