Libnet.ro
UNICEF

01:05

UPDATE: Viorel Hrebenciuc si Laura Georgescu, audiat in dosarul CNA

România Liberă România Liberă,
UPDATE: Viorel Hrebenciuc si Laura Georgescu, audiat in dosarul CNA

Viorel Hrebenciuc a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul CNA, in care este cercetat pentru posibile fapte de coruptie. in acest dosar, el este cercetat in arest la domiciliu, conform B1 Tv. continuă pe România Liberă

UPDATE Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul Laurei Georgescu. Sefa CNA s-a prezentat si ea la sediul Directiei

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a venit la Directia Nationala Anticoruptie, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat alaturi de presedinta Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu. Sefa CNAs-a prezentat miercuri, si ea, la Directia Nationala Anticoruptie in legatura cu dosarul in care este cercetata.

Audieri in lant, in dosarul CNA

Viorel Hrebenciuc,sefa CNA, Laura Georgescu si Gheorghe Stefan sunt audiati, miercuri, la DNA, in dosarul acordarii licentei televiziunii Giga TV.

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul CNA

ACTUALIZARE 11:42 Laura Georgescu, la DNA pentru a fi audiata Presedintele Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiata in dosarul in care este cercetata alaturi de Viorel Hrebenciuc.

Viorel Hrebenciuc, audiat la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul sefei CNA

Fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc a venit la Directia Nationala Anticoruptie, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este cercetat alaturi de presedinta Consiliului National al Audiovizualului CNA), Laura Georgescu.

Laura Georgescu: DNA a pus in miscare actiunea penala in dosarul meu

ACTUALIZARE 14:27 Presedinta CNA, Laura Georgescu, a declarat, azi la iesirea de la DNA, ca procurorii au pus in miscare actiunea penala in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu, iar de la acest moment poate studia actele cauzei, transmit surse din presa. * Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul CNA.

Laura Georgescu si Viorel Hrebenciuc, audiati la DNA in dosarul CNA (VIDEO)

00 La sediul DNAa ajuns si sefa Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, ca va fi audiata tot in dosarul CNA. Viorel Hrebenciuc a ajuns miercuri dimineata la sediul Directiei.

DNA i-a pus sub acuzare pe Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga in Dosarul Giga TV

DNA a declansat actiunea penala in Dosarul Giga TV fiind inculpati Laura Georgescu, sefa CNA, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga membru CNA.

Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan, urmariti penal in dosarul GigaTV

ACTUALIZARE 16:33 DNA a declansat actiunea penala in dosarul GigaTV, fiind inculpati Laura Georgescu, sefa CNA, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga, membru CNA, potrivit unui comunicat emis de DNA.

Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul CNA

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc s-a prezentat, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul CNA, in care este cercetat pentru posibile fapte de coruptie, transmit surse din presa.

DNA: Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga, pusi sub acuzare

Procurorii DNA au dispus, miercuri, punerea in miscare a actiunii penale intr-un nou dosar care o vizeaza pe Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, alaturi de care sunt cercetati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )