Libnet.ro
UNICEF

01:05

Laura Georgescu: DNA a pus in miscare actiunea penala in dosarul meu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laura Georgescu: DNA a pus in miscare actiunea penala in dosarul meu

ACTUALIZARE 14:27 Presedinta CNA, Laura Georgescu, a declarat, azi la iesirea de la DNA, ca procurorii au pus in miscare actiunea penala in dosarul in care este cercetata pentru abuz in serviciu, iar de la acest moment poate studia actele cauzei, transmit surse din presa. * Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul CNA. continuă pe Ziarul Bursa

DNA i-a pus sub acuzare pe Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga in Dosarul Giga TV

DNA a declansat actiunea penala in Dosarul Giga TV fiind inculpati Laura Georgescu, sefa CNA, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga membru CNA.

Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan, urmariti penal in dosarul GigaTV

ACTUALIZARE 16:33 DNA a declansat actiunea penala in dosarul GigaTV, fiind inculpati Laura Georgescu, sefa CNA, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga, membru CNA, potrivit unui comunicat emis de DNA.

DNA a extins urmarirea penala fata de Laura Georgescu: Sefa CNA, suspectata de de abuz in serviciu in foma continuata si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata

Procurorii DNA au extins urmarirea penala fata de presedinta Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, informeaza B1 TV. DNA o suspectetaza pe Georgescu de abuz in serviciu, in foma conti.

DNA prelungeste urmarirea penala pentru sefa CNA, Laura Georgescu, si ii pune sechestru asigurator. Vezi acuzatiile

Procurorii DNA au prelungit, din nou, urmarirea penala pentru sefa CNA, Laura Georgescu si au instituit sechestru asigurator bunurilor imobile si mobile, inclusiv asupra conturilor bancare, informeaza un comunicat al institutiei.

Sechestru pe averea sefei CNA Laura Georgescu

Procurorii DNA au extins astazi urmarirea penala pe numele presedintei Consiliului National al Audiovizualului CNA) Laura Georgescu cu alte acuzatii de abuz in serviciu si instigare la fals, hotarand, de asemenea, sa ii puna sechestru pe avere.

DNA: Laura Georgescu, Viorel Hrebenciuc, Gheorghe Stefan si Narcisa Iorga, pusi sub acuzare

Procurorii DNA au dispus, miercuri, punerea in miscare a actiunii penale intr-un nou dosar care o vizeaza pe Laura Georgescu, presedintele Consiliului National al Audiovizualului, alaturi de care sunt cercetati.

Laura Georgescu si Viorel Hrebenciuc, audiati la DNA in dosarul CNA (VIDEO)

00 La sediul DNAa ajuns si sefa Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, ca va fi audiata tot in dosarul CNA. Viorel Hrebenciuc a ajuns miercuri dimineata la sediul Directiei.

Sechestru pe averea sefei CNA, Laura Georgescu. Procurorii spun ca a falsificat sesizari in baza carora au fost amendate 11 televiziuni

DNA a decis extinderea urmaririi penale fata de sefa CNA, Laura Georgescu, si a pus sechestru pe averea ei. Potrivit procurorilor, citati de Digi24 , Laura Georgescu a instigat in perioada 2013 - 2014 la intocmirea unor sesizari cu date.

Laura Georgescu, sefa CNA, ar putea fi arestata: Ma astept la orice

Presedinta CNA, Laura Georgescu, a declarat miercuri, la intrarea in sediul DNA, ca nu putea sa dea sanctiuni fara votul a minimum sase membri din Consiliu si ca nu avea de ce sa intocmeasca adrese false, dar ca se asteapta la orice in dosarul in care.

UPDATE: Viorel Hrebenciuc si Laura Georgescu, audiat in dosarul CNA

Viorel Hrebenciuc a venit, miercuri, la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul CNA, in care este cercetat pentru posibile fapte de coruptie. in acest dosar, el este cercetat in arest la domiciliu, conform B1 Tv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )