Libnet.ro
UNICEF

10:54

Audieri de la Paris in litigiul fratilor Micula cu statul roman. Ce ministru a participat

România Liberă România Liberă,
Audieri de la Paris in litigiul fratilor Micula cu statul roman. Ce ministru a participat

Supunerea litigiului competentei arbitrale a ICSID a fost posibila intrucat Romania a aderat la Conventia pentru reglementarea diferendelor relative la investitii intre state si persoane ale altor state din anul 1965. continuă pe România Liberă

Audieri la Paris in litigiul fratilor Micula cu statul roman. Ce ministru a participat

Supunerea litigiului competentei arbitrale a ICSID a fost posibila intrucat Romania a aderat la Conventia pentru reglementarea diferendelor relative la investitii intre state si persoane ale altor state din anul 1965.

Miza razboiului fratilor Micula cu statul si Comisia Europeana

Fratii Micula se judeca cu statul roman atat in tara, cat si peste hotare pentru a nu fi obligati sa returneze banii rezultati din facilitatile fiscale acordate de Romania in baza unui tratat bilateral. Comisia Europeana a decis ca este ajutor de stat si sumele trebuie recuperate. De aceea, oamenii de afaceri au dat in judecata si Executivul comunitar.

ROMATSA, victima colaterala a razboiului fratilor Micula cu statul

Administratia Serviciilor de Trafic Aerian-ROMATSA nu poate incasa banii de la Eurocontrol pentru serviciile de navigatie aeriana fiindca fratii Viorel si Ioan Micula au obtinut in Belgia o decizie de poprire pentru fonduri de pana la 85 milioane de euro, in urma unui litigiu cu statul roman. insa ROMATSA este o regie autonoma, care se autofinanteaza.

Teodorovici a participat la audierile de la Paris privind actiunea in anulare a statului roman impotriva unei hotarari in favoarea fratilor Micula

Ministrul Finantelor , Eugen Teodorovici, a participat, luni, la Paris, impreuna cu reprezentanti ai ministerului si ai ANAF, la audierile privind actiunea in anulare introdusa de statul roman in decembrie 2013.

Cum a ajuns statul roman sa colaboreze cu chinezii pentru construirea Reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda

De sapte ani se chinuie statul roman, prin Nuclearelectrica, sa demareze proiectului Reactoarelor 3 si 4, si nici acum nu este sigur ca va reusi ceva. La inceput a incercat cu unele dintre cele mai importante companii energetice din Europa, infiintand chiar si o companie de proiect, Energonuclear. Insa acestea s-au retras rand pe rand din compania de proiect. Acum, se afla in discutii cu o companie chineza, China General Nuclear Power Corporation, ajungand in stadiul aprobarii unui memorandum de intelegere. De fapt, urmeaza sa fie aprobat pe 22 octombrie 2015 in AGA Nuclearectrica. Pana la infiintarea unei noi companii de proiect mai sunt sunt si alti pasi. Dar cum a ajuns statul roman sa colaboreze cu o companie chineza, in conditiile in care cele europene au renuntat?.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:54

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )