Libnet.ro
UNICEF

18:00

Aur si argint pentru Romania, la Campionatele Mondiale de canotaj

Antena3 Antena3,
Aur si argint pentru Romania, la Campionatele Mondiale de canotaj

Sportivii romani au castigat o medalie de aur si doua de argint la Campionatele Mondiale de canotaj pentru juniori de la Rio de Janeiro, informeaza frcanotaj. ro, conform Mediafax. Medalia de aur a fost. continuă pe Antena3

Campionatele Mondiale de canotaj de la Rio de Janeiro: O medalie de aur si doua de argint, cucerite de echipa de juniori a Romaniei

Echipa de juniori a Romaniaie a cucerit o medalie de aur si doua de argint, la Campionatele Mondiale de canotaj de la Rio de Janeiro Brazilia), informeaza Federatia Romana de Canotaj. Medalia de aur a fost.

Ajutor de 8,5 milioane de euro pentru Romania din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene

Aproape 8,5 milioane de euro din Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene sunt disponibili pentru Romania, in urma aprobarii Deciziei Comisiei de catre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene, a declarat Corina Cretu, comisar european pentru politici regionale.

Sondaj: 11% dintre romani considera ca evreii reprezinta o problema pentru Romania

Institutul National pentru Studierea Holocaustului din Romania Elie Wiesel a prezentat joi un sondaj de opinie conform caruia 11% dintre romani considera ca evreii reprezinta o problema pentru Romania iar 22%.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )