Libnet.ro
UNICEF

08:00

Aurescu, despre cazul Marko Attila: Am solicitat Ungariei sa respecte legea europeana

România Liberă România Liberă,
Aurescu, despre cazul Marko Attila: Am solicitat Ungariei sa respecte legea europeana

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, joi, la Budapesta, ca a solicitat Ungariei sa respecte prevederile legislatiei europene, dupa ce autoritatile romane au emis, miercuri, un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Aurescu a solicitat Ungariei sa respecte legea europeana in cazul lui Marko Attila

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, joi, la Budapesta, ca a solicitat Ungariei sa respecte prevederile legislatiei europene in vederea finalizarii procedurilor dupa ce autoritatile romane au emis, miercuri, un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila.

Un mandat european de arestare a fost emis pe numele fostului deputat UDMR Marko Attila

Un mandat european de arestare a fost emis de judecatori pe numele fostului deputat Marko Attila, care nu se afla in acest moment in Romania si in cazul caruia s-a dispus arestarea preventiva, informeaza.

Cautatul international Marko Attila: Voi merge pana la ultima suflare pentru a-mi dovedi nevinovatia

Fostul deputat UDMR Marko Attila sustine ca va merge pana la ultima suflare pentru a-si dovedi nevinovatia. Acesta a evitat sa precizeze locul in care se afla. Marko Attila este dat in urmarire.

Mandat european de arestare, emis pe numele lui Marko Attila

Judecatorii au emis un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, dupa ce anterior se dispusese arestarea preventiva a acestuia, iar el nu a fost gasit de oamenii legii, potrivit unor surse.

Mandat EUROPEAN de arestare, pe numele lui Marko Attila

Judecatorii au emis un mandat european de arestare pe numele fostului deputat Marko Attila, dupa ce anterior se dispusese arestarea preventiva a acestuia, iar el nu a fost gasit de oamenii legii, potrivit unor surse din Politia Romana, informeaza Mediafax.

Cautat de Interpol, Marko Attila vorbeste cu presa, dar nu vrea sa spuna unde este

Fostul deputat UDMR Marko Attila refuza sa vina in tara sista de vorba cu presa, desieste cautat de Interpol ca orice infractor periculos. intr-o conversatie cu corespondetul agentie Mediafax,.

Marko Attila: Voi merge pana la ultima suflare pentru a-mi dovedi nevinovatia

Fostul deputat UDMR Marko Attila, dat in urmarire internationala prin Interpol, dupa ce a fost arestat preventiv in lipsa la solicitarea DNA, sustine ca va merge pana la ultima suflare pentru a-si dovedi nevinovatia, informeaza Mediafax.

Fostul deputat Marko Attila, urmarit international prin Interpol

Fostul deputat Marko Attila a fost dat in urmarire internationala prin Interpol, dupa ce a fost arestat preventiv in lipsa la solicitarea DNA, potrivit reprezentantilor Politiei Romane.

Fostul deputat Marko Attila, pe site-ul Politiei Romane la sectiunea Persoane urmarite

Marko Attila a fost dat in urmarire. Acesta apare pe site-ul Politiei Romane la sectiunea Persoane urmarite dupa ce Curtea Suprema a admis, pe 29 aprilie, cererea procurorilor anticoruptie de arestare preventiva in lipsa a fostului deputat.

Marko Attila, acuzat in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP, dat in urmarire prin Interpol

Marko Attila a fost dat in urmarire prin Interpol. Fostul deputat UDMR, recent demisionat din Parlament, are un mandat de arestare pe numele sau, fiind acuzat de abuz in serviciu in dosarul despagubirilor ilegale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )