Libnet.ro
UNICEF

07:30

Aurul de la Rosia Montana, din nou, pe buzele tuturor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aurul de la Rosia Montana, din nou, pe buzele tuturor

Update 10:10 Basescu: Ar putea fi facut un referendum legat de Rosia Montana Presedintele tarii, Traian Basescu, a declarat ca ar putea fi facut un referendum privind Rosia Montana, conform surselor de presa. Domnia sa a mentionat, in cadrul unui interviu: Ar putea fi facut un referendum legat de Rosia Montana. Nu am nicio problema sa mai fac un referendum despre Rosia Montana. continuă pe Ziarul Bursa

Aurul de la Rosia Montana, din nou, pe buzele tuturor

La mai bine de doua luni de la publicarea Ordonantei de Guvern privind infiintarea Minvest Rosia Montana care sa se ocupe de proiectul minier de la Rosia Montana, guvernantii statului nu pot comunica, inca, data cand noua companie va intra in paine, in subordinea Departamentului pentru Mari Proiecte de Infrastructura, condus de Dan Sova.

Protestul fata de proiectul de la Rosia Montana din Capitala s-a incheiat dupa aproape ...

Protestul din Capitala fata de proiectul de la Rosia Montana s-a incheiat dupa aproape 10 ore, informeaza Mediafax. Cateva sute de manifestanti s-au strans duminica seara la fantana de la Universitate de unde au pornit in mars spre Guvern, cerand stoparea proiectului minier de la Rosia Montana. Dupa o manifestatie de peste o ora in Piata Victoriei, unde numarul protestatarilor a ajuns la aproximativ 2. 000, acestia s-au intors la Universitate, unde s-au asezat pe bulevard, ocupandu-l pe un .

Protestul anti - Rosia Montana din Capitala s-a incheiat dupa 10 ore

Sute de manifestanti impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, adunati la Universitate duminica in jurul orei 17. 00, si-au incheiat protestul tot acolo, dupa un mars pana la Guvern, luni dupa ora 2. 30, ocupand o parte din strada timp de cateva.

Protestul fata de proiectul de la Rosia Montana din Capitala s-a incheiat dupa aproape 10 ore

Mai bine de 10 ore a durat protestul fata de proiectul Rosia Montana. Actiunea manifestantilor s-a desfasurat in centrul Capitalei, dupa ce guvernul a decis sa trimita in parlament proiectul de lege privind.

Proiectul Rosia Montana a blocat, din nou, Centrul Capitalei. ...

Jandarmii incearca sa elibereze strada. Protestatarii au cerut demisia Guvernului. Ei spera sa aduca in Piata Universitatii peste 2. 000 de manifestanti pentru a porni, din nou, in mars spre Piata Victoriei. --- Traficul pe Bulevardul regina Elisbeta, in zona Pietei Universitatii, este blocat de protestatari. Sute de oameni s-a asezat, pe jos, pe strada. Ei vor oprirea proiectului Rosia Montana. Unii dintre protestatari au agresat reporterii echipelor de televiziune, venite la fata .

Aproximativ 1.000 de oameni protesteaza in Piata Universitatii fata de proiectul minier de la Rosia Montana

In Piata Universitatii din Capitala s-au adunat aproximativ 1. 000 de persoane care protesteaza fata de proiectul exploatarii miniere de la Rosia Montana aprobat marti de Gurvern si care urmeaza sa fie supus dezbaterii si votului Parlamentului in sesiunea care debuteaza maine.

UPDATE FOTO A doua zi de protest impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana: peste 1.000 de oameni au rupt barierele de jandarmi si s-au asezat in Bulevard. Circulatia este blocata

Bucurestenii au iesit din nou in Piata Universitatii pentru a protesta impotriva legii care da liber exploatarii miniere de aur si argint de la Rosia Montana. Dupa ce ieri peste 4. 000 de oameni au pornit in mars chiar pe Bulevardul Nicolae Balcescu blocand traficul, astazi oamenii au inceput din nou sa se adune in Piata Universitatii.

UPDATE FOTO A doua zi de protest fata de exploatarea miniera de la Rosia Montana: peste 1.000 de oameni au rupt barierele de jandarmi si s-au asezat in bulevard

Bucurestenii au iesit din nou in Piata Universitatii pentru a protesta fata de legea care da liber exploatarii miniere de aur si argint de la Rosia Montana. Dupa ce ieri peste 4. 000 de oameni au pornit in mars chiar pe Bulevardul Nicolae Balcescu blocand traficul, astazi protestatarii sunt din nou in strada.

Pro si contra Rosia Montana, diseara, la Sinteza Zilei

Astazi, la Sinteza Zilei, Mihai Gadea pune fata in fata sustinatorii si contestatarii proiectului Rosia Montana. Sa se exploateze aurul din Muntii Apuseni sau nu? Pentru intaia data,.

Proiectul ROSIA MONTANA a blocat, din nou, CENTRUL CAPITALEI. ...

Georgian Enache, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, spune ca protestul din Piata Universitatii nu este autorizat. Protestatarii vor sa plece spre Guvern. Ei sustin ca vor veni la Universitate toata saptamana. --- Bulevardul Elisabeta din centrul Bucurestiului este inca blocat. Troleibuzele s-au blocat in multime. Protestatarii au venit in Piata Universitatii cu steaguri si biciclete. Cei mai multi s-au asezat pe carosabil. Multimea este linistita. --- O persoana a .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )