Libnet.ro
UNICEF

15:00

Australia: Tanar in varsta de 16 ani, arestat pentru pregatirea unui atentat

B1 B1,
Australia: Tanar in varsta de 16 ani, arestat pentru pregatirea unui atentat

Un tanar in varsta de 16 ani din Australia a fost arestat si inculpat dumnica seara fiind suspectat ca pregatea un atentat. Actul terorist urma sa aiba loc luni, a anuntat politia. continuă pe B1

Australia: Tanar de 19 ani, scos de picior din cortul sau de un crocodil

Un tanar de 19 ani este spitalizat dupa ce a fost scos din cortul sau de catre un crocodil in Teritoriul Nordic australian in primele ore ale diminetii de luni, scrie The Guardian.

O tanara de 16 ani din SUA a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu (FOTO, VIDEO)

O adolescenta in varsta de 16 ani a fost a murit, dupa ce a fost batuta de colegele ei de liceu, aparent din cauza unui baiat, potrivit Daily Mail. Incidentul s-a petrecut la Liceul Tehnologic.

Doi tineri britanici au fost condamnati la inchisoare pe viata pentru pregatirea unui atentat

Doi britanici de 21 si 22 de ani au fost condamnati vineri la inchisoare pe viata pentru pregatirea unui atentat impotriva politistilor si soldatilor la Londra, in 2014, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Tarik Hassane, student la medicina in Sudan, care a pledat vinovat in februarie, si Suhaib Majeed, student la fizica prezentat ca mana sa dreapta, au primit o pedeapsa minima de cel putin 20 de ani, a precizat judecatorul londonez Alan Wilkie, care a anuntat verdictele. Este socant, tragic si deplorabil ca voi, doi tineri britanici, educati in sistemul scolar din Regatul Unit, urmand cursuri la universitate, puteti fi atat de influentati de versiunea sanguinara a Islamului, specifica gruparii Stat Islamic, incat ati decis sa intoarceti armele impotriva concetatenilor si a celor a caror misiune este de a-i proteja pe strazile propriului vostru oras, a deplans judecatorul.

Basescu, victima imunitatii prezidentiale. Cum a ajuns sa fie pus sub acuzare pentru fapte comise cu 16 ani in urma

Curtea Constitutionala a Romania a publicat, in decembrie 2014, o hotarare care se aplica in dosarul fostului presedinte Traian Basescu si in care sunt explicate temeiurile juridice pentru care Basescu a putut fi pus sub acuzare chiar daca termenul de prescriptie a faptei sale a fost depasit. Respectiva motivare a venit in urma unei solicitari a Gabrielei Vranceanu Firea.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )